Svátky českých hvězd: Beránek s rouškou nebo vajíčka se jmény | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svátky českých hvězd: Beránek s rouškou nebo vajíčka se jmény

Beránek Lucie Borhyové
Beránek Lucie Borhyové (Foto ara, Instagram)

Některé velikonoční výtvory českých celebrit hodně pobavily. Například Laďka Něrgešová (45) jednomu z vlastnoručně upečených beránků nasadila tematicky roušku a Veronika Arichteva (34) pojala malování vajíček ve velmi jednoduchém stylu. A kdo další se pochlubil svým umem?

Roman Vojtek (48), herec
Neuschne mu

Tradici »vyšupání« pomlázkou, aby žena neuschla, využil Roman i s oběma syny Nathanielem (4 měsíce) a Benediktem (5). Manželka Petra (34) se tak dočkala trojitého nášupu na svém pozadí. Ale podle její reakce byli pánové mírní.

Laďka Něrgešová (45), moderátorka a herečka
Ústenku všem

Svým výtvorem Laďka všechny rozesmála. „Beránek s rouškou a rumem, pač jinak se to nedá,“ napsala brunetka s humorem sobě vlastním. „A vím, zajíc taky nemá roušku. Promluvím si s ním a zkusím zjednat nápravu,“ dodala ke snímku.

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...

Veronika Arichteva (34), herečka
Pojmenovala kraslice

Velmi originálně a jednoduše se Veronika vrhla na malování vajíček. Stačila jí jen fixa a jména svých chlapů v domě. „Letos je to úplnej kreativní výbuch,“ připsala ke svému výtvoru. Manžel, režisér Biser Arichtev (44), jejich syn Luka (6 měsíců) a režisérův syn Teo (9) byli jistě nadšeni.

Monika Absolonová (44), zpěvačka
Královna svátků

Mazanec, beránek nebo nádivka. Monika napekla snad vše, co na velikonoční stůl patří, a výzdobu vyladila do zelené. Mohla by se z fleku vdávat. Její partner, hokejista Tomáš Horna (40), bude mít co dělat, než tohle všechno sní.

Eliška Bučková (31), modelka
Věřící kráska

Na velikonoční svátky brunetka vždy utíká za rodinou na Moravu a slaví je ve velkém stylu. „Musím říct, že Velikonoce opravdu miluju. Tím, že jsme věřící, tak jsou pro nás největším křesťanským svátkem, proto je prožíváme duchovně,“ prozradila Eliška.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.