Arichteva v šoku! Takovou zákeřnost nezažila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Arichteva v šoku! Takovou zákeřnost nezažila

Veronika se chtěla pochlubit sněhulačkou, schytala ovšem kritiku svého oblečení.
Veronika se chtěla pochlubit sněhulačkou, schytala ovšem kritiku svého oblečení. (instagram / archiv )

Těhotenství a porod nejsou žádná legrace a stejně tak následná péče o malého kojence. Každá z nás k tomu přistupuje odlišně a vůbec žádná nemá patent na rozum. Jenže bohužel existuje spousta nesoudných matek, kteří svůj názor vnucují všem, bez ohledu na to, zda to někoho zajímá. A když je to jinak, dovedou být hodně zlé až agresivní. Právě to velmi nepříjemně překvapilo herečku Veroniku Arichtevu (34), maminku čtyřměsíčního syna Luky.

„Holky, přestaňme se předhánět v tom, kdo je víc matka, kdo je větší hrdinka nebo koho to víc bolelo. Pojďme se přestat vzájemně srovnávat a poměřovat, kdo dokázal porodit jakou váhu a hlavně jak,“ rozčílila se Arichteva dle webu Expres.cz, která sama musela nakonec podstoupit akutní císařský řez.

„Hrdinky a nejvíc mámy jsme přece všechny a je úplně u řiti, jestli to byl přirozený porod, nebo to byl císař,“ dodala herečka, která je neustálým napadáním nejen její osoby na sociálních sítích už úplně znechucená.

Poslední scéna a konec.Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou:

Video se připravuje ...

Veronika Arichteva: Vína se nikdy nevzdám

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.