Z domu snů Arichtevy přechází zrak: Ráj pro všechny romantiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z domu snů Arichtevy přechází zrak: Ráj pro všechny romantiky!

Veronika a Biser Arichtevovi si koupili dům a čeká je rekonstrukce
Veronika a Biser Arichtevovi si koupili dům a čeká je rekonstrukce (Instagram)

Z toho domu prostě dýchá historie! Herečka Veronika Arichteva (35) s manželem Biserem Arichtevem (44) nedávno koupili pozemek s domečkem z 19. století, který původně plánovali zbourat a postavit znovu. Nebyla by to ale škoda?

Herečka fotkami svého staronového domečku uchvátila většinu sledujících. Co původně mělo podlehnout demolici, nakonec přešlo v náročnou rekonstrukci. Jenomže jak je vidět ze snímků, toto rozhodnutí se rozhodně vyplatí. „Já snad ani nedospím, těch pár let, jak se sem těším,“ cituje Veroniku deník Blesk.

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

Herečka by ráda zachovala co nejvíce dobových prvků, díky nimž dům působí jako místo z románu Jane Austenové, na čemž se shodují i hereččiny fanynky. „Váš dům je neskutečně magický. Jedním slovem nádhera i bez vybavení," napsala jedna z nich.

Samotná herečka ovšem přiznává, že rekonstrukce je pro pohodlné žití nevyhnutelná. Několika změnám se tak dům podrobit musí. Stále se však chtějí držet původního dojmu, který manželskému páru učaroval. „Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla. Ale hlavně má krásnou atmosféru, kterou se budem snažit uchovat. Přesně vím, kde budu jednou sedávat každý ráno s kávičkou a koukat na Luku jak mi ničí rododendrony. Na tom prvním schodě na zápraží," sní zatím herečka Veronika Arichteva.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
7. 4. 2022 • 08:40

-bello- Je zajímavé, že Vy ji vidíte jako blbku. Tak to já určitě ne. Mladá žena, která se umí postavit do života. Herečka, manželka maminka. Má fajn plány s bydlením. Nemám s ní problém, asi proto, že jsem přející, na rozdíl od Vás. Nechte laskavě na majitelích domu, jak vyřeší vytápění domu.

soorry
6. 4. 2022 • 11:14

Stropy sníží, zdi asanuje, obloží. Podlahové topení hřeje od podlahy.

-bello-
5. 4. 2022 • 10:33

Blbka , vysoký stropy nevytopí a silné zdi z té doby jsou ledové celý rok.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.