Arichteva ukázala břicho po porodu a strhla se mela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Arichteva ukázala břicho po porodu a strhla se mela

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (foto ara)

Bříško 10 měsíclů po porodu prostě vypadá jako bříško 10 měsíců po porodu. Nač ho skrývat. Veronika Arichteva se ho nebojí ukazovat a směle na sebe obléká dvoudílné plavky. 

Herečka a představitelka bláznivé show 3 v 1 už není ani 2 v 1. Před deseti měsíci porodila režisérovi Biserovi Arichtevovi (44) syna Luka Christa. 

Celá rodinka nyní odjela trávit společný čas do Řecka a o své zážitky se podělila se svými fanoušky prostřednictvím sociálních sítí. Kromě štěstí z nich kouká i Veroničino  bříško, které ještě evidentně není v úplné formě. Veronice to ale evidentně žíly netrhá. „Jako jo, no. I takovýhle fotky si vezem domů. A jo, no… mám břicho a nebojím se ho použít," zažertovala a fanouškovské publikum jí za to zahrnulo obdivem a deseti bludišťáky za odvahu. 

Veronika Arichteva se toho nebojí!

Jediný, kdo na ní nenechal niť suchou byla Martina Pártlová. Ta jí vzkázala: „Vlasto, máš tam špek, já bych se nevešla na fotku." A Roman Vojtek si na toto konto přisadil slovy: „Dobrá seš, tohle oceňuju. Taky jsem chtěl ukázat břicho… ale žádné nemám." 

S přihlédnutím k faktu, že Veronika neplánovaně porodila císařským řezem, po kterém je několikanásobně delší doba rekonvalescence a bříško se obtížněji zatahuje, se rozhodně nemá za co stydět.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.