SOS Arichtevy na mateřské: Dny, kdy ztrácím nervy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SOS Arichtevy na mateřské: Dny, kdy ztrácím nervy

Veronika Arichteva se synem Lukou a manželem Biserem Arichtevem.
Veronika Arichteva se synem Lukou a manželem Biserem Arichtevem. (foto: Instagram)

Je to již osm měsíců, co herečka Veronika Arichteva (35) porodila syna Luku. Rázem zjistila, že mateřství není pouze o hezkých momentech, ale že se člověk i pořádně nadře. Jak zatím toto období hodnotí?

Syna Luku porodila Arichteva svému manželovi, režisérovi Biseru Arichtevovi, koncem září. Přestože jí Luka povětšinu času dělá radost, poznala herečka na vlastní kůži, že procházka růžovým sadem to zkrátka není. Navíc nový člen rodiny neobrátil život vzhůru nohama pouze rodičům, ale i mazlíčkovi...

„Bála jsem se, že Ebbina bude na nového člena rodiny žárlit. Že se bude doprošovat pozornosti a nosit nám svoje hračky, které najednou zjistí, že několik let má. Třeba ho i ignorovat a lézt mu do jeho hnízdečka, ideálně ve chvíli, kdy ho tam pokládáme. Možná taky, že se bude snažit ukořistit si svůj kus místa na kojicím polštáři. Nebo že si lehne v klidu přes něj, když uslyší pusinkovací útok. Ano, bála jsem se správně! Ale občas vypadá, že ho má i ráda. Ten den, až Luka zjistí, že má Ebbi ocas, a ona, že Luka žužlá rohlík, ten den si beru dovolenou!“ cituje herečku web Kafe.cz.

Vágner bojuje v nemocnici s malárií. A těhotná Pártlová napíná fanoušky. Kdo je otcem?

Video se připravuje ...

Dítě je nejvíc, ale... 

V době sociálních sítí není neobvyklého, že si maminky sem tam postěžují. Že by za to schytaly vlnu kritiky? Vůbec ne! Pro novopečené maminky je to terapie, která jim dokáže, že v tom rozhodně nejsou samy. Někdy je to prostě záhul, což poznala i Veronika Arichteva. „Luka je to nejvíc, co se mi v životě povedlo. Ale občas mám i jiný dny, no. Třeba jsou rána, kdy mi nepomůže ani ten jeho úsměv k tomu, abych dělala, že nejsem unavená. Dny, kdy ztrácím nervy u přebalování a oblékání. Večery, kdy mě nebaví koupání a celý ten rituál. Jo a taky na něj někdy jenom koukám a nic mu neříkám. Jsem u něj. Vždycky budu. Vždycky mu budu krýt záda. I v dospělosti. Ale občas prostě nejedu na sto procent. Přiznávám,“ svěřila se svým sledujícím herečka.

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.