››Retro‹‹ Nikol Štíbrové: Touto fotkou všechny dostala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

››Retro‹‹ Nikol Štíbrové: Touto fotkou všechny dostala!

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (Instagram)

Se svým partnerem Petrem Leitgebem se herečka a influencerka Nikol Štíbrová (34) zná již několik let a ti, co ji sledují na Instagramu, jistě ví, že již v minulosti o něj projevila zájem. Nedávno na svém instagramovém účtu zveřejnila fotografii starou osm let, a ačkoli si možná již tehdy malovala společnou budoucnost, vše chtělo svůj čas.

Herečka snímek zveřejnila 1. května ku příležitosti svátku zamilovaných a své fanoušky neopomněla nejen rozněžnit, ale i pobavit. „Hezkého Prvního máje vinšuju. A bacha na tyhle fórky s dlouholetými kamarády, mohly by se vám časem vymstít,“ napsala k fotografii z července roku 2013, jak napsal deník Blesk. Že měla herečka vždy smysl pro humor, asi není překvapením. Tehdy ale ještě určitě netušila, jak pravdivá budou jednoho dne slova, jimiž snímek okomentovala. „Svatební neasi,“ napsala k fotce.

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...

 Nikol ale není člověk, který by propadal přehnané romantice, a fotografii pochopitelně ››odlehčila‹‹ svým pověstným humorem. „Dnešní mládež vůbec neví, jak těžké bylo vyrůstat ve světě, kde existovaly tři filtry – černobílý, sepia a neštovice,“ zavzpomínala Štíbrová na časy, kdy byly jakékoli lepší instagramové filtry ještě v plenkách, a člověk tedy musel pracovat s tím málem, co měl k dispozici.

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.