Trable v ráji? Tohle Štíbrové neprojde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trable v ráji? Tohle Štíbrové neprojde!

Nikol Štíbrová řeší zásadní spor s partnerem Petrem.
Nikol Štíbrová řeší zásadní spor s partnerem Petrem. (instagram / archiv )

Na porod si herečka a influencerka Nikol Štíbrová (34) bude muset ještě chvíli počkat, čím dál víc si ale uvědomuje, jak velké mužské převaze bude od počátku léta čelit. Chtěla tak vyrovnat síly, jenomže nakonec se svým návrhem pohořela.

Zatím to vypadalo, že se Nikol Štíbrová se svým snoubencem Petrem Leitgebem umí na všem dohodnout. Ostatně společně staví své luxusní hnízdečko lásky, kde jsou kompromisy potřeba. V tomto případě ale zatím společnou řeč nenašli. „Petr Leitgeb by rád k domečku psa, já fenu. Páč prej očůraný stromky jsou menší zlo než vypálený kola v trávníku,“ postěžovala si svým sledujícím Štíbrová.

Fanouškům na svém instagramovém účtu do detailů popsala, jak tato konverzace ohledně pohlaví plánovaného domácího mazlíčka vypadala. „Petře, ale to bude už čtvrtej samec v domácnosti. Potřebuju nás aspoň trochu genderově vyvážit. Dyť já budu v totálním oslabení,“ argumentovala herečka a influencerka.

Vágner bojuje v nemocnici s malárií. A těhotná Pártlová napíná fanoušky. Kdo je otcem?

Video se připravuje ...

Petr se ale nenechal ničím zviklat a na pádný argument zareagoval větou, která Štíbrovou naprosto odzbrojila. „No... bude tam TA pračka. TA myčka. TA žehlička,” odvětil spokojeně její snoubenec. Nikol touto příhodou své fanoušky opět pobavila a je vidět, že se ve vztahu rozhodně nenudí. Jak to tedy ale zatím vypadá, zůstane Štíbrová na tři chlapy sama...

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.