Proč Pártlové těhotenství nevěří? A otec je neznámý? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proč Pártlové těhotenství nevěří? A otec je neznámý?

Martina Pártlová
Martina Pártlová (Lucie Robinson)

Počala první miminko dva dny poté, co její kolegyně a kamarádka Nikol Štíbrová (34) počala již druhé miminko, které má jiného tatínka než její první syn Matýsek. Martina Pártlová (41) vtipně svěřila fanouškům, že očekává prvního potomka a reakce byly celkem rozpačité. Jak to?

Sdílela na sociální síti vtipné video, prostřednictvím kterého oznámila své první těhotenství a strhla se lavina komentářů. Mnoho fanoušků si nebylo jisto tím, zda si Martina dělá legraci, nebo zda jde o realitu a Pártlová opravdu čeká první miminko. Její pojetí oznámení těhotenství totiž bylo zcela odlišné a tak mnohé zmátlo.

„Jsem vám teda taky chtěla něco říct, já na tom mejdanu Evropy 2 byla taky… tohle video je z dob, kdy sem vůbec netušila, že to bude za pár měsíců realita, dle škodolibýho smíchu, Verča už asi jo ...Bude mít toho nejlepšího tátu na světě a mamka se bude taky snažit, přísahám Baču. Teď už jen dodělat ten vinný sklep a je to komplet,“ napsala na sociální síti Martina.

Dělá si legraci?

„Tak doufám, že je to pravda! Gratuluju,“ napsala jedna z fanynek pod video zpěvačky.

„Tvl já u tebe nevim, jestli si děláš prdel nebo ne… každopádně gratulujuuuuuu ať už je to jakkoliv,“ reagovala na oznámení Pártlové herečka Patricie Pagáčová, která patřila mezi jedince, kteří si nebyli jistí, zda je těhotenství parťačky Štíbrové a Arichtevy realitou.

Vágner bojuje v nemocnici. A těhotná Pártlová napíná fanoušky. Kdo je otcem?

Video se připravuje ...

Kdo je tatínek?

Mnohé fanynky by především zajímalo to, kdo je otcem nenarozeného miminka. „Tatínka si nechám pro sebe a jméno budeme teprv vymýšlet,“ pověděla extra.cz Pártlová. Pro veřejnost tak bude otec jejího prvního potomka zatím stále neznámý.

Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.