Těhotná Štíbrová kápla božskou: Život jí změnila sprcha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Těhotná Štíbrová kápla božskou: Život jí změnila sprcha!

Nikol Štíbrová a její přítel Petr
Nikol Štíbrová a její přítel Petr (instagram, archiv)

Nepatří mezi ty, co si své výročí připomínají konkrétním dnem. Pravda, jedním z důvodů může být fakt, že si ani herečka a influencerka Nikol Štíbrová (34), ani její partner Petr Leitgeb přesné datum nepamatují. Beztak si oba radši připomínají moment, při kterém to poprvé zajiskřilo. 

Přestože se, jak píše deník Blesk, znají více jak 14 let, během kterých Nikol Štíbrová svého tehdejšího kamaráda podporovala a navštěvovala podniky, kde Petr Leitgeb pracoval, jiskra přeskočila až před rokem, a to dokonce v koupelně! Přesné datum si ani jeden nepamatuje. Zážitek jim však, nehledě na den, změnil život. 

„Já vlastně nevím, kdy máme výročí, od čeho se to jako počítá, ale tak třeba dneska, no. Před rokem mi, jakožto dlouholetej kamarád, přišel opravit sprchu. A asi zjistil, že toho v mým životě bude na spravování trochu víc, tak už u nás radši zůstal. Nejvíc parťák seš. Nejvíc. Díky za tenhle klid, díky za tuhle lásku,“ napsala Nikol na svém instagramovém účtu.

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...

Krátce poté, co vyšlo najevo, že tvoří pár, spolu začali bydlet. A ani ne po roce se pustili do společné stavby domu za Prahou. Ačkoli se může zdát, že jdou do všeho po hlavě, náramně jim to klape. Což dokládá i to, že společně nejen položili základy domu, ale také si "zadělali" na miminko. Vyklenutým bříškem se Nikol pochlubila pod vánočním stromečkem. A následně i zásnubním prstenem. Snad si tu idylku udrží v životě i dál!

Rozvedená Nikol Štíbrová: Přes svátky se o syna podělí s ex!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xkalwk
3. 1. 2021 • 14:02

rodičové asi nejsou šťastní, že dcerka nenastavila rodidla milionářovi... mohla se zabezpečit na střední věk a důchod

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.