Druhé těhotenství Nikol Štíbrové: Potřebuje nákladní výtah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Druhé těhotenství Nikol Štíbrové: Potřebuje nákladní výtah!

Nikol Štíbrová se hezky zakulacuje.
Nikol Štíbrová se hezky zakulacuje. (instagram: Petr Leitgeb)

Jedním z důvodů, proč je herečka a influencerka Nikol Štíbrová (34) jednou z nejoblíbenějších tváří českého Instagramu, je fakt, že se nebojí jít proti proudu. Ačkoli si teď užívá své druhé těhotenství, fanoušci dobře vědí, že nemají počítat s přecitlivělými příspěvky. Nikol je zkrátka svá.

Jen co Nikol Štíbrová oznámila před měsícem radostnou novinu, ihned dala najevo, že nebude následovat pro někoho dojemné, pro jiné zas klišé trendy budoucích maminek. Žádné bouchání barevných balónků, které prozradí pohlaví miminka, na jejím instagramovém účtu tedy rozhodně nečekejte.

Nikol naopak ráda ukazuje realitu takovou, jaká je. K tomu patří i pár kil navíc, ne vždy nastylizované outfity či umělecké těhotenské snímky à la Demi Mooreová (58). Bavička na to šla jinak a místo upravených snímků zvolila, jak napsal její snoubenec, „klasickou výtahovku“.

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...

Na ní ukázala už pěkně se zakulacující bříško a sama snímek doplnila o komentář, z kterého sršel pro ni tak typický suchý humor. „Příště už radši nákladovým výtahem,“ dodala herečka z tria 3v1. Štíbrová oznámila druhé těhotenství těsně před loňskými Vánocemi. Krátce nato prozradila i druhou radostnou zprávu o zásnubách. Momentálně také staví svůj vysněný dům, a s budoucím chotěm Petrem Leitgebem se tak letos mají na co těšit.  

Šokující proměna těhotné Zorky Hejdové: Manžel Míra jen zírá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xkalwk
25. 1. 2021 • 19:18

tak hlavně ať zabřezlá Nika to dítě porodí v USA, ať má mimino americký pas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.