Vysněný dům Nikol Štíbrové: A teď žádost o ruku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vysněný dům Nikol Štíbrové: A teď žádost o ruku?!

Nikol Štíbrová s přítelem Petrem
Nikol Štíbrová s přítelem Petrem (instagram)

Herečka a oblíbená tvář českého Instagramu známá také z tria 3v1 opět poodhalila, jak bude vypadat její vysněný dům. Sice se zatím jedná o návrh, už teď ale sklízí samou chválu jednak za design, jednak za to, jak by měl být dům v souladu s přírodou.

Už je to nějakou dobu, co herečka a bavička Nikol Štíbrová (34) není sama. S přítelem Petrem tak plánují i společné bydlení. A ačkoli proběhlo již několik komických ukázek na jejím instagramovém účtu, kde předváděla, jak zatím teoreticky posílá svého syna Mathiase (3) do pomyslného pokoje, poslední ochutnávka už byla více konkrétní.  

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...

„Strašně se těším. Strašně ježiši! Dům mi nakreslila pastelkama moje maminka před dvěma lety. Co na tom, že je zubařka. Děkuju mami! Seš dělo. Takže světlo, vzduch, dřevo, teplo. Ste nejlepší a budu vás teď všem cpát! Jo tu mechovou stěnu si možná ještě rozmyslíme, to nás zas popadnul fantas no. Ale bylo by to hezký, viděla sem to v jednom hotelu,“ pochlubila se Nikol na Instagramu.

Nikol Štíbrová po 2 měsících u kadeřníka: Přišla jako blondýna, odešla jako PINK!

Video se připravuje ...

A konkrétní návrh domu není jediná věc, která byla fanouškům odhalena. Petr totiž nenápadně naznačil, že se možná odhodlá k žádosti o ruku. Na procházce s Mathiasem ho totiž vyfotil u svatebního salónu. „Podle mě je to dítě součástí nějaké hlubší propagandy,“ okomentoval fotografii Petr.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.