Nálož hrůzy ze sítí: Havlová si ozdobila štít, Madonna... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Velikonoční nálož hrůzy ze sítí: Havlová si ozdobila štít, Madonna ukázala nemyslitelné

Člověk by řekl, že ve dvaašedesáti už budou mít lidi rozum, opak je pravdou. Zpěvačka Madonna se v posledních letech rozhodla, že se ukáže světu. Celá. Když to dělala naposledy, nebyly ještě sociální sítě a nemohla se tak pochlubit úplně všem. Jenže teď se pro změnu už nemám moc čím chlubit. Kritika ani nálož, kterou jí dávají média za odhalené fotky ji ale nezastaví. To aspoň ty naše celebrity jako Zagorová s Havlovou Velikonoce slaví bez kožených klobouků a sadomaso prádélka. Zatím. Více v Síťovinách na  Mall.tv.

Martin Jirman, Marie Radostová, Lucie Macháčková a Petr Vojnar jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství.



Přečtěte si
Uživatel_5515925
2. 4. 2021 • 16:13

Madonna je náhodou super. Kdo může říct, že vypadá takto skvěle v 62 letech? Tento článek asi psala stará seschlá a závistivá novinářka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.