Náhrada za těhotnou Soukalovou? Poloviční Nigerijec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Náhrada za těhotnou Soukalovou? Poloviční Nigerijec!

﷯Gábina Soukalová se už brzy stane maminkou.
﷯Gábina Soukalová se už brzy stane maminkou. (Foto Aha! – M. Sekanina, B. Reichová, FTV Prima, ara )

Bývalou biatlonovou královnu vystřídá poloviční Nigerijec! Místo Gábiny Soukalové (31), jež se co nevidět stane maminkou vytoužené holčičky, bude moderovat Showtime exotický svalovec Immanuel Adenubi (21).

Bronzový Muž roku 2019 se nepyšní jen vypracovaným tělem. „Immanuel je rozený talent pro televizi. Vypadá skvěle a umí výborně komunikovat s kamerou. To je něco, co se mnozí profesionálové učí dlouhé roky,“ řekla Aha! vedoucí redakce CNN Prima News Zuzana Brzáková.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...

„Jsem si jistá, že jeho nakažlivý úsměv ocení i naši diváci,“ dodala Brzáková. S moderováním sice Immanuel zkušenosti nemá, avšak v mediálním světě není nováčkem. Je známým influencerem a na sociálních sítích má stovky tisíc sledujících. „Na objektivy jsem sice zvyklý, ale hlavně na ty u mobilů. Televize je pro mě úplnou novinkou. Mám sice respekt, ale určitě se nebojím,“ prohlásil Adenubi, který se v Showtimu objeví už během léta.

KARLOS SHOW: Líčení, stres, diety. Soukalová a Šebrle bavili u Vémoly

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.