Koukal půjde »do tepláků«? Tvrdá ofenziva Soukalové proti EX | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Koukal »do tepláků«? Tvrdá ofenziva Soukalové proti EX

Půjde Petr Koukal sedět? Hrozí mu až 10 let vězení!
Půjde Petr Koukal sedět? Hrozí mu až 10 let vězení! (Blesk)

Ačkoliv měla zpočátku bývalá biatlonistka naději, že se jí podaří s ex manželem domluvit a ukončit manželství v klidu, opak je nakonec pravdou. Gábina Soukalová (31) měla totiž zjistit, že ji její bývalý partner celé roky okrádal. Věc mají nyní v rukou právníci a Petru Koukalovi  hrozí až deset let „natvrdo“.

Už během Gábinině účasti ve StarDance se spekulovalo o tom, zda je mezi nimi všechno v pořádku. Minulý rok pak Soukalová přiznala, že požádala o rozvod. A od té doby mezi dvojicí přiostřuje. Ačkoliv počáteční vize byly ještě optimistické, nakonec se sporům bývalá hvězda biatlonu nevyhnula. 

Nevěry a prázdné účty

Záhy totiž moderátorka pořadu Showtime na Primě musela po Koukalových nevěrách zpracovat i další šok – a sice odliv peněz z jejích účtů. Ačkoliv Soukalová vydělala za svoji kariéru miliony, po rozvodu najednou zůstala prakticky bez koruny a navrch splácí Koukalovy dluhy. Z toho důvodu si najala právníka, aby získala zpět, co jí náleží. „Vypadá to, že Gábina byla hlavně Koukalovým projektem na peníze," řekl v rozhovoru pro Blesk JUDr. Miroslav Antl.

Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video se připravuje ...

Výši Koukalových dluhů nezveřejnil, ale připustil, že trestních oznámení na něj podají více. „Vše bude podrobně popsáno v dalším trestním oznámení. V tuto chvíli bych to stručně označil jako velmi podezřelé, když úspěšná Gabriela vnesla do společné kasy desítky milionů, a aniž by peníze utrácela, zůstala prakticky bez nich. A ještě splácí společné dluhy," vyjádřil se ke kauze Gábinin právnik. „Jak to zatím vypadá, Petr Koukal prakticky vyváděl majetek, respektive peníze ze společného jmění manželů, a nakládal s nimi bez souhlasu Gabriely Soukalové," dodal Antl.

Pokud se skutečně podaří prokázat, že Koukal v manželství zpronevěřil miliony korun, hrozí mu v krajním případě až desetileté vězení. Badmintonista se k případu už několik týdnů nevyjadřuje. Na jaké straně je tedy právo, ukáže až čas.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.