Proč prodal dům, který měl 12 dní? Gábina má o Koukalovi jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Proč prodal dům, který měl 12 dní? Gábina má o Koukalovi jasno!

Koukal s bývalou ženou Gábinou
Koukal s bývalou ženou Gábinou (Martin Hykl)

Prodává dům, který koupil po rozvodu před pouhými 12 dny! Co za tím je? Proč se nově nabytého majetku badmintonista Petr Koukal tak rychle zbavuje?

Kupní smlouvu na nový dům v Hořovicích podepsal Petr Koukal podle informací expres.cz na konci dubna, návrh vkladu na katastru nemovitostí dal však až dvanáct dní po rozvodu s bývalou královnou biatlonu. Stalo se tak kvůli tomu, že úřady kvůli covidu nestíhají? Nebo šlo o Koukalův kalkul? Gábina má jasno!

„Vzhledem k tomu, že kupní smlouvu k této nemovitosti uzavřel už v dubnu loňského roku a poté několik měsíců čekal, než po našem rozvodu podal návrh na vklad. Tím spekuluje, že tento převod nebude součástí SJM. Musím říct, že mě takové jednání v jeho případě nepřekvapuje… Vždy jsem nás brala jako tým a věřila jsem v jeho spolehlivost a schopnosti. Starala jsem se o to, abych pro nás zajistila dostatek financí, a věnovala se velmi náročnému povolání. Přiznám se, že jsem mu věřila natolik, že mě do jisté doby ani nenapadlo po něm cokoliv v oblasti financí kontrolovat. Vše mi začalo docházet až postupně, když jsem ukončila sportovní kariéru a mohla trávit čas doma. Do té doby jsem měla na vztah naprosté minimum času, takže se vše jevilo až idylicky,“  pověděla již zmíněné redakci Soukalová.

Sportovci na sítích: Soukalová je těhotná, Pastrňák gratuloval Slavii

Video se připravuje ...

Proč dům prodává?

Koukal měl s novým domem plány, které mu asi krachly. Jinak se nedá logicky vysvětlit to, proč by se nového majetku tak rychle zbavoval. Nemovitost, která mu říká pane jen ze čtvrtiny, je prodávána za 13 milionů korun! Badmintonista se k prodeji nevyjádřil, místo toho se přes média pustil do bývalé manželky, ačkoliv tvrdí, že právě přes média spory řešit nechce.

„Celá situace mi samozřejmě není příjemná a mrzí mě, že moje jméno je takto popotahováno médii. Nerozumím, proč se Gábina snížila k tomu, za co vždy tolik kritizovala ostatní, ale odmítám činit totéž, a proto dál celou situaci mediálně komentovat nechci… Pouze konstatuji, že její výroky jsou nepravdivé či účelově vytržené z kontextu, což naštěstí mohu prokázat. Rozhodně to ale nebudu dělat přes média, protože v tom postrádám jakýkoliv smysl. Realita je taková, že na začátku rozvodových jednání jsem ani neměl advokáta, Gábinině původní právničce jsem poskytl veškerou požadovanou součinnost a díky tomu byla po pár týdnech připravena k podpisu dohoda o vyrovnání, a to na základě propočtů Gábininy právničky… Můj advokát dnes už ale komunikuje s dalším, již třetím právníkem Gábiny a nezbývá mi než věřit, že konečně dojde brzy k dohodě a nebude potřeba věc řešit soudně,“ pověděl Koukal.

Soukalová v roli moderátorky. Maluje se? A jak se jí na sebe kouká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ptacek5
4. 3. 2021 • 09:44

Jenomže, on má jenom jednu kouli, takže tak

mbmb
3. 3. 2021 • 18:18

Chápu že neměla čas,ale není sirotek a má rodiče! Jenže když láska zavedli ....je rozum v háji.ale teď ten C2 nebude dobrá volba

AHel
3. 3. 2021 • 15:07

Pan "pinkálek" je trapnej, kdyby měl koule tak se sebere a půjde. Je jasné, z jakých zdrojů se platily nemovitosti...bych chodila kanálama...mě překvapuje, že si dovolí vůbec se v tisku ozvat. On finanční nula, ona bohatá sportovkyně, která si to vydřela tělem. Měl říci, škoda, že nám to nevyšlo. Promiň a jít, hadrkovat se o majetek, není hodno slušného chlapa, byť nemají předmanželskou smlouvu, prostě barák nepostavil za své ani z půlky, tak se měl jen poroučet. Je mi odpornej. Paní Gábina by si měla najít mentora, který by je uvedl k jednomu stolu a k domluvě o majetku. Právníci je zlikvidují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.