Soukalová versus Koukal: Gábininy miliony nenávratně v trapu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soukalová versus Koukal: Gábininy miliony nenávratně v trapu?

Gabriela Koukalová  se bude muset o majetek soudit.
Gabriela Koukalová se bude muset o majetek soudit. (Foto: Profimedia)

Patřila k nejlepším českým sportovkyním a v biatlonu vydělala desítky milionů. Gábina Soukalová (30), která se za pár měsíců stane maminkou, tak mohla mít vystaráno. Místo toho si ale prý musela půjčit peníze od rodiů, jak píše web Expres.cz. Kvůli svému exmanželovi. Podaří se jí vybojovat závratné jmění zpět?

Bývalá biatlonistka musela na Petra Koukala podat trestní oznámení. A prý stále doufá ve finanční vyrovnání, díky němuž by získala část vydělaných peněz zpět. Podle jejího právního zástupce Jaroslava Ortmana by ale Soukalové měl připadnout téměř veškerý majetek, který dnes již exmanželé mají.

„Spor bude probíhat o výši vkladů obou bývalých manželů do jejich manželství. Gabriela Soukalová vnesla do manželství částku v řádu desítek milionů a její sportovní aktivita, doložitelná účetně, byla vyjádřena příjmy více než desetkrát vyššími než příjmy Petra Koukala. Ten na odměnách za badmintonové turnaje přiznává částku dosahující zlomek příjmu své bývalé manželky,“ sdělil Expresu Jaroslav Ortman.

Soukalová v Karlos Show: MMA sleduji díky novému příteli

Video se připravuje ...

„Petr Koukal tvrdí, že uměl peníze získané jeho manželkou ‚šikovně‘ investovat. Nejenže to není pravda, ale bude se zjišťovat, kam všude je podle jeho slov ‚šikovně‘ investoval,“ říká Ortman s tím, že prioritou je, aby jeho klientka dostala zpátky to, co jí právem náleží.

„Kdyby Petr Koukal vyšel z reálných příjmů obou bývalých manželů, žádný spor by ani nebyl. Je smutné, když zjistíte, že v popředí zájmu bývalého manžela je touha po majetku,“ dodal advokát.

Tak snad dostane Gábina nakonec zpět, co jí patří. Když už se v manželství tak nepěkně spálila.

Soukalová v roli moderátorky. Maluje se? A jak se jí na sebe kouká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.