Koukalová doufala marně: Rozvod má drsnou dohru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Koukalová doufala marně: Rozvod má drsnou dohru!

Gabriela Koukalová s exmanželem Petrem Koukalem
Gabriela Koukalová s exmanželem Petrem Koukalem (Foto - Showtime, archiv G. Koukalové)

Bývalá hvězda biatlonu a nová moderátorka primáckého pořadu ShowTime Gabriela Koukalová (31) se pochlubila novým partnerem, vedle něhož opět rozkvetla. Vrásky na čele jí ale dělá boj o majetek s bývalým manželem, badmintonistou Petrem Koukalem (35).

Koukalová doufala, že rozvod proběhne v poklidu, a i když jim manželství nevyšlo, zůstanou přáteli. Toto přání se nyní pomalu, ale jistě rozplývá.  "Čím delší čas uplynul od rozvodu, jsem do jisté míry víc a víc zklamaná. Pořád jsem věřila tomu, že se dokážeme domluvit jako dospělí lidi, ale teď z toho nemám ten pocit,“ svěřila se webu Super.cz Koukalová.

Bývalá biatlonová královna zmínila, že nejde jen o samotný rozpad manželství a dělení majetku. Spory se mají týkat i její sportovní kariéry. „Je mi to až nepříjemný v tom, že jsou zpochybňovány moje sportovní úspěchy, ocenění a dospělo to do takové fáze, že si prostě oba dva musíme brát právního zástupce,“ smutně přiznala moderátorka.

 

Až nyní uznala to, co jí již nějakou dobu naznačovalo okolí. Podle některých měla po dlouhou dobu nasazené růžové brýle, a realita přitom byla docela jiná. Podstatné pro Koukalovou je, že včas prozřela a po nepříjemných tahanicích si opět bude moct naplno užívat života. "Je to pro mě cenná zkušenost, jsem teď bohatší o spoustu zkušeností a věřím, že mě to hodně posílilo. Mrzí mě, že musím dát mnoha lidem kolem sebe za pravdu, a dneska si uvědomuju, jak jsem měla dlouhou dobu zavřený oči," dodala.

Nejodvážnější fotka! Gabriela Koukalová se odhalila pro obálku časopisu Playboy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sorgedoktor
15. 2. 2021 • 21:19

Jeste byste to mohl trochu zdramatisovat..

amej
15. 2. 2021 • 20:45

Nemám ji ráda. Je to nevyrovnaná baba, která potřebuje být za každou cenu středem pozornosti. Je docela nechutná.

mika
15. 2. 2021 • 15:27

tato baba nikoho nezajímá. jen se všude vetře a myslí, že je na ní někdo zvědavý?????

mlha
15. 2. 2021 • 14:48

Nechápu co ona neustále na sebe strhává pozornost, kdo vlastně je v Tv neustále v novinách ,všade kam se podívám na mě skočí tato zrzavá hlava nebo covid jsem znechucená

Zombie_1
15. 2. 2021 • 12:43

Kalenda, co ty víš o jejich smlouvách. Připadáš mi, jako bys byl sám Koukal. A proto jsi krásný chlap. Nikdo jiný to o tobě neřekne. Se koukni do zrcadla, potřeboval bys očička seštelovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.