Pánové, slintejte! Tak odhalená ještě Koukalová nebyla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pánové, slintejte! Tak odhalená ještě Koukalová nebyla

Nové sexy fotky Gabriely Koukalové
Nové sexy fotky Gabriely Koukalové (Lenka Hatašová)

Po rozvodu s Petrem Koukalem bývalé biatlonistce do života vstupují nové a nové životní příležitosti i výzvy. Gábina Koukalová (31) nedávno kývla i na odvážné snímky, které nafotila pro Playboy. A je to vážně pohled!

Nahota v jejím případě ovšem nemá prvoplánový záměr. Výtěžek z prodeje kalendáře zamíří totiž do Fondu Gábi v rámci nadace Konto Bariéry, jež podporuje lidi s poruchami příjmu potravy, jak zmiňuje web eXtra.cz

„Nabídka na focení smyslných snímků mě nejdřív zaskočila. Ale přesvědčil mě její dobročinný podtext. Fotky totiž nepotěší jen čtenáře, ale zároveň podpoří i lidi s poruchou příjmu potravy, se kterou mám osobní zkušenost. Rádi bychom vybrali čtvrt milionu korun, které pomohou podpořit činnost mé nadace,“ říká Gabriela Koukalová.

Gabriela Koukalová v seriálu Sestřičky: 

Video se připravuje ...

Večeře s Gábinou jako bonus?
Charitativní kalendář je v prodeji na webové stránce www.hithit.cz. Základní cena jednoho kalendáře je 555 Kč, s osobním věnováním Gabriely pak 11 111 Kč. Pět zájemců si také může ke kalendáři s věnováním zakoupit za 55 555 Kč speciální zážitek – večeři s moderátorkou.

Koukalová při natáčení sestřiček: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 12. 2020 • 23:18

To by mě zajímalo, co za 1/4 mil. Kč ta "nadace bude dělat!
Fakt smysl toho nenacházím a Koukalové by měli víc vyretušovat pupínkatou pleť.
Jinak mi je ukradená

stoura
12. 12. 2020 • 06:42

No jestli tohle dáváte jako odhalenost, asi máte bujnou fantazii. Podívejte se na jiné články kde se Sandy Wolná z pořadu Prostřeno předvedla chůzí po Praze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.