Koukalová o exmanželovi: Nechtěl mě pustit do naší vily | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Koukalová o exmanželovi: Nechtěl mě pustit do naší vily

Gábina Koukalová díky rozvodu hodně prozřela...
Gábina Koukalová díky rozvodu hodně prozřela... (Blesk)

Z chování svého exmanžela je dle svých slov čím dál tím víc zklamaná. Mezi Gabrielou Koukalovou (31) a Petrem Koukalem (35) se to tak vyhrotilo, že si moderátorka primáckého Showtimu najala i právníky, aby prověřili společné investice, ze kterých doteď neviděla ani korunu. A to není vše! Otevřeně popsala, co se dělo po rozchodu.

Chtěla vést spokojený život po boku manžela, kterého by jí i kamarádky záviděly. Bohužel to dopadlo jinak a loni v září Gábina zveřejnila, že se s badmintonovým šampionem rozešli, byť už spolu nežili několik měsíců. V té době si ještě myslela, že zůstanou přáteli a budou vzpomínat jen na to hezké. „Musím bohužel říct, že se mi na celou věc v současnosti nahlíží tímto způsobem jen velmi těžko,“ konstatovala bývalá biatlonová královna. Ale pěkně popořádku...

Vyměněné »zámky«

První věc, která ji zarazila, bylo, že po rozchodu manžel vyměnil bezpečnostní kódy na dveřích jejich domu v Hořovicích, takže se nedostala pro své věci. „Pomohla až výzva mého právníka, kterému kódy musel sdělit. Také tam proběhla výhrůžka vystěhování mých věcí do jakéhosi skladu. Tomu také můj právník nakonec zabránil, takže je mám složené v garáži,“ popsala Koukalová. Navíc zjevně postrádá i spoustu peněz, které si za svou sportovní kariéru vydělala.

 

Vyluxovaná konta

„Postupem času jsem začala mít čím dál víc pochybností o odtoku mých finančních prostředků na účty mého exmanžela a také do našich investic, ze kterých jsem už nikdy neviděla ani korunu. Najala jsem si tedy firmu, která v současnosti provádí kompletní audit. Jeho výsledkům se nestačím divit,“ posteskla si Gábina s tím, že bohužel nemá předmanželskou smlouvu. Nemůže si tak moc vyskakovat a musí se pořádně otáčet, aby vše zvládla.

Podivnosti kolem domu

Jako podraz působí i to, že Petr loni v dubnu v tichosti koupil část jejich domu v Hořovicích. „Ano, nedávno jsem to zjistila z výpisu z katastru nemovitostí,“ potvrdila Gábina s tím, že to samozřejmě vnímá i ona jako účelové načasování, aby daný objekt nebyl součástí společného jmění manželů (SJM). „Vzhledem k tomu, že kupní smlouvu k této nemovitosti uzavřel už v dubnu loňského roku a poté několik měsíců čekal, než podal návrh na vklad po našem rozvodu. Tím spekuluje, že tento převod nebude součástí SJM. Musím říct, že mě takové jednání v jeho případě nepřekvapuje,“ dodala Koukalová.

Bitva Koukalové s exmanželem: Vybraná konta a stopka domů! A přítel Maciuchové o jejím odchodu

Video se připravuje ...

Věrnost je mu prý cizí

Před Koukalem jí zrazovali i kamarádi. Ona ale byla slepá. „Říkali mi, že je to člověk, který nehraje fér, udělá vše pro svůj profit a aby se zviditelnil. Také, že věrnost jedné ženě je mu naprosto cizí...“ řekla Gábina. „Varovné signály od okolí jsem ignorovala. Bohužel i od mých přátel. V té době se choval hezky, byl pozorný a měl vše, co v mých očích chlap měl mít. Dnes vím, že to se mnou ostatní mysleli dobře a mrzí mě, že jsem věci neviděla stejně jako oni,” svěřila se Koukalová.



Přečtěte si
kalenda
25. 2. 2021 • 10:46

Petr je "prý "nevěrník,ale Gábina měla milence už rok před rozvodem.V manželství je jedno,kdo vydělal víc,když není předmanželská smlouva,jde to napůl.Koukal jí nic nedaruje,udělala z něj vola,tak ať se nenechá oškubat.

AHel
25. 2. 2021 • 09:26

Paní Gábino, držím Vám palce, udělejte všechno možné, proto, aby mu nic navíc nezůstalo za nehty. Máte partnera nového, moc Vám ho přeji, od Vás podpoří. Koukal je minulost, dokončete to a zapomeňte, on je porouchaný. Nejste jediná, která takto dopadla, jděte vesele dál, ale ty Vaše vydělaná peníze mu z jeho chřstánu vyrvěte. Není to dobrý člověk, bohužel mu to kouká s očí. Držím palce i pěsti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.