Nejtěžší boj Koukalové začíná! Teď půjde o všechno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejtěžší boj Koukalové začíná! Teď půjde o všechno

Nové kolo války Koukalové s exmanželem: Kam dal její peníze? Výsledky auditu
Nové kolo války Koukalové s exmanželem: Kam dal její peníze? Výsledky auditu (Foto: Martin Hykl )

Ačkoliv si nejdříve myslela, že se na podmínkách rozvodu domluví v klidu, opak je pravdou. Petr Koukal (35) nejen změnil kódy k domu, který s Gábinou (31) vybudovali, ale údajně jí měl vysát i bankovní účty. Bývalá biatlonistka se ovšem svých tvrdě vydělaných peněz nehodlá vzdát. Uspěje?

Gábina Koukalová má za sebou krušné chvíle. Ty však budou ještě pokračovat. Na bývalého manžela Petra Koukala musela podat žalobu. Zjistila totiž, že si s penězi, které vydělávala především ona, nakládal, jak se mu zamanulo. Podle webu Expres.cz nechala současná moderátorka pořadu Show Time udělat audit a nestačila se divit, kam její finance odputovaly.

Šok Koukalové

„Teď naposledy mě šokovalo zjištění, že exmanžel půjčoval v době manželství milionové částky fyzické osobě, navíc za velmi překvapivých podmínek. Neměla jsem o tom tušení, přitom vám asi nemusím říkat, z jakých prostředků tyto peníze půjčoval. Vlastně to, že mi nechal pasiva, zatímco on využíval aktiva a pobíral v klidu nájmy z bytů, které si nechal posílat výhradně na své účty, byla pro mě poslední kapka. Začátky po odchodu z předchozího vztahu byly opravdu těžké. Jednou jsem si musela půjčit peníze od rodičů, abych vše zvládla. Dnes už jsem se naštěstí trochu stabilizovala,“ popsala v rozhovoru pro Expres Gabriela Koukalová, která si přitom myslela, že je zajištěná do konce života.

Gabriela Koukalová 7 pádech Honzy Dědka: Rozvod bych nikomu nepřála, ale nejde o život!

Video se připravuje ...

Velký nepoměr

Podle uvedeného zdroje je ve hře momentálně více než 50 milionů korun. Přičemž částka nezahrnuje finanční obnosy, která měly putovat na účet Koukala. Přitom je více než jasné, kdo všechny peníze namnožil. Protože Koukal si měl podle severu Tournamentsoftware.com vydělat badmintonem pouhých 300 tisíc korun! Gábina byla beze sporu velmi dobrá živitelka. Bohužel ale kvůli údajným manipulacím Koukala nepodepsala předmanželskou smlouvu! Budiž to poučením pro všechny!

Bitva Koukalové s exmanželem: Vybraná konta! A přítel Maciuchové o jejím umírání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 2. 2021 • 22:44

To by mě zajímallo díky jakým " machinacím " z jeho strany neuzavřela předmaželkou smlouvu?!
Myslím, že když vydělává tolik, je automatický předmanželskou smlouvu napsat.Už jen i proto, že by jednomu z nich podnikání zkrachovalo,aby bylo z čeho jít dál.On vydělával z nájmů bytů, ale investovala s ním, ne ?Nemusel do toho jít, ne ?
Nechápu ji !

jizerka47
26. 2. 2021 • 18:39

Nechapu,proc nic nevidela,neklapalo to davno ,proc si sve vydelane penize nezablokovala,je to proste divne ,neni ji 15let.

AHel
26. 2. 2021 • 14:29

Ubožák pinkálek...však ony ty boží mlýny melou pomalu ale jistě...že je zmetek bylo vidět už v době, kdy se vydávala paní Gábiny knížka...vývar z prodeje knih určitě Gábina nikdy neviděla ale starej a mladej Koukal určitě ano. Hnus, fuj.

mbmb
26. 2. 2021 • 12:51

Muž má vydělávát a ne parazitovat ! Případně krást rodině a bavit se sám . Nepomůže nic jen vychování v rodině kde žil před svatbou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.