Koukalová o rozpadu manželství: Upřímná slova berou za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Koukalová o rozpadu manželství: Upřímná slova berou za srdce

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (archiv)

Bývalá hvězda biatlonu Gabriela Koukalová promluvila o rozvodu s Petrem Koukalem, se kterým vybudovala obrovské a luxusní sídlo kousek od Hořovic a myslela si, že s ním zestárne a vychová děti. Gábina také to vyzradila, proč to vypadalo tak, že kolem rozpadu manželství mlží.

„Spoustu měsíců jsem doufala, že se to vše zlepší a ve finále to bude mít pozitivní konec, že spolu budeme. Pak se tak nějak stalo, že to mělo jiný konec, než jsem si představovala. To je život. Nechtěla jsem nic ututlávat. Nechtěla jsem se smířit s myšlenkou, že dojde k rozdělení mezi námi a že budeme žít každý sám. Jak Petr, tak já jsme se celou dobu snažili udělat maximum pro to, aby ten konec byl jiný. Ve finále to byla bitva, kterou jsme nezvládli vybojovat. Nikdo nic ututlávat nechtěl. Ani jeden z nás se nechtěl smířit s nadějí, že by to mohlo dopadnout dobře. Takhle jsem k tomu přistupovala. Možná jsem si sama sobě nalhávala, že to dopadne dobře,“ pověděla podle expres.cz Gabriela Koukalová, která zkouší prorazit jako moderátorka.

Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená

Video se připravuje ...

„Nejnáročnější na rozvodu bylo uvědomit si, že od určité doby pojede každý sám na sebe. Není to jednoduché, když si vezmete někoho a pak musíte překopat celý svůj život a musíte začít znovu. Dojdete do určitého bodu, kdy si uvědomíte, že je konec cesty. Nejde jít dál. V tom bodu je dobré to useknout… Dům patří stále nám oběma. Nevím, jak to bude. Nemáme to ještě vyřešené. Je mi líto, že v něm nebydlím. Je to místo, kde si představujete, že strávíte zbytek života po boku člověka, kterého máte rád,“ dodala s upřímností a zlomeným srdcem bývalá královna biatlonu.

Gabriela Koukalová v seriálu Sestřičky: Ošklivý pád bez dublérky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
6. 12. 2020 • 07:00

Trefeno do cerneho !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.