Bývalá playmate o životě ve vile Hefnera: Orgie, zákaz vztahů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bývalá playmate o životě ve vile Hefnera: Orgie, zákaz vztahů!

Kráska Jenna Bentleyová popsala život v sídle Playboye.
Kráska Jenna Bentleyová popsala život v sídle Playboye. (Profimedia)

Na světě existuje jen pár podobně nechvalně proslulých míst, jako je dům zakladatele pánského časopisu Playboy Hugha Hefnera (†91) v Los Angeles. Jaký byl ale skutečně život za zdmi vily proslulé sexuálními orgiemi?

To detailně popsala bývalá modelka Playboye Jenna Bentleyová (32). Ta se do rezidence nastěhovala v dubnu 2007 a zůstala tam celý jeden rok. „Podepsaly jsme přísnou smlouvu o mlčenlivosti, takže nemůžu říct, kdo s kým spal, ale byla tam kupa celebrit,“ přiznává. „Bylo to divočejší, než si lidé umějí představit,“ dodává. Pro tamní obyvatele ale platila přísná pravidla: Kdo se nevrátil do 21 hodin, musel spát na trávníku.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...

Přísný zákaz platil ohledně navazování vztahů. „Na druhou stranu jsme dostaly vše, co jsme chtěly, stačilo si jen zavolat. Když jsem ve tři ráno dostala chuť na hranolky z McDonaldu, dovezli mi je. Ráda na ty časy vzpomínám,“ líčí nostalgicky.

Nejodvážnější fotka! Gabriela Koukalová se odhalila pro obálku časopisu Playboy

Video se připravuje ...

Závislá na operacích

Jenna je rovněž proslulá svojí závislostí na plastických operacích, kterých podstoupila už 14 a utratila za ně přes milion dolarů. Nechala si vylepšit prsa, pozadí a obličej. Přitom při první operaci málem přišla o život, když se jí uvolnil steh v nose a ústa se jí zaplnila krví!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.