Hvězda Slunečné Lucie Benešová (47): Žhavé fotky z Playboye! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Slunečné Lucie Benešová (47): Žhavé fotky z Playboye!

Lucie Benešová v Playboyi
Lucie Benešová v Playboyi (Playboy/Instaram Lucie Benešové)

Pokud někdo pochyboval, že mezi sexsymboly patří i Lucie Benešová (47), teď jistě musel změnit názor. Herečka se totiž pochlubila snímky z pánského časopisu. Jsou skoro 30 staré a je na co koukat! Pózovala před fotoaparátem zcela nahá, fotky jsou hodně žhavé, a přesto vkusné.

Oblíbená Róza z primáckého seriálu Slunečná zavzpomínala na lechtivé focení, kdy v 19 letech odhodila veškeré zábrany a dopřála všem pohled na svá dokonalá ňadra a dlouhé nohy. Fanoušci šli do kolen...

Bydlení s Markétou Mayerovou: Lucie Benešová

Video se připravuje ...

Žádné sprosťárny

„Bylo mi devatenáct, když jsem byla oslovena, abych nafotila fotky pro Playboy. Měla jsem čerstvě po premiéře filmu Vekslák a odjížděla do světa s Černým divadlem Jiřího Srnce,“ zavzpomínala pro Aha! herečka. „Rezolutně jsem řekla, že nebudu fotit žádné sprosťárny, že jsem umělkyně. Díky skvělému Jardovi Šimandlovi jsem se nechala přemluvit,“ prozradila Lucie se smíchem s tím, že s fotografem spolupracovala už od svých 15 let, kdy to měla jako brigádu při studiích na konzervatoři.

Měl pravdu

Na výsledných snímcích střídá Benešová jednu svůdnou pózu za druhou a doplňuje je smyslným pohledem. Dodnes si prý blondýnka vzpomíná na fotografova slova. „Řekl mi, že jednou budu fotky ráda ukazovat svým dětem a chlubit se s nimi a já jen musím říci: Jardo, měl jsi pravdu, díky,“ dodala manželka herce a moderátora Tomáše Matonohy (50).

Lucie Benešová: Manžel Matonoha je úplně bez práce! Má složité měsíce...

Video se připravuje ...

 

Odvážné výstřihy

Lucie vypadá skvěle i dnes a ve svých rolích si může dovolit odvážné výstřihy. To ostatně kromě Slunečné předvedla i v seriálu Co ste hasiči, který běžel o prázdninách na Nově. V červeném přiléhavém spartakiádním trikotu předvedla parádní křivky i gymnastický výkon. Maminka devítileté Lary, Štěpána (15), Sáry (21), kterou si s Tomášem osvojili, a syna Luciána (24), jehož má s hercem Filipem Blažkem (48), je stále velká kočka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.