Přiznání Lucie Benešové: Neví, kdy si brala Matonohu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Přiznání Lucie Benešové: Neví, kdy si brala Matonohu!

Svatba Tomáše Matonohy a Lucie Benešové.
Svatba Tomáše Matonohy a Lucie Benešové. (Foto FTV Prima)

Řečeno kuchyňskou terminologií, je to taková rychle upečená svatba. Nevěsta Róza v podání Lucie Benešové (46) se nestíhá ani převléknout, je ráda, že si vůbec sundá zástěru. Profesor Kohout, kterého hraje Jan Šťastný (55), se chtěl ženit tajně a neokázale. Ve Slunečné si tak osazenstvo veselky moc neužilo.

Velice střídmý obřad. Jen seriáloví rodiče Rózy a oddávající. „S Luckou se známe hodně let, a nebylo tedy ani potřeba, abychom se na něčem konkrétně domlouvali. Rozumíme si, figury jsou jasně dané, a tak jsme si prostě řekli »ano«,“ dodává k tomu představitel profesora. Pak ale přiznává, že i přes ten spěch na něj dýchla romantika. „Je pravda, že ten den byl svým způsobem výjimečný. Vzpomněl jsem si na svou svatbu. Problesklo mi to hlavou. Já jsem podruhé ženatý a žiju ve velkém štěstí. Vzpomínka na to moje »ano« proběhla, nějak se vám to se životem prostě sváže,“ přiznává dojetí herec.

Výročí svatby s manželkou, herečkou Bárou (35), si prý dobře pamatuje a pokaždé velmi rádi ten den tráví na nějakém pěkném prodlouženém víkendovém pobytu. Letos tak tihle dva Šťastní šťastlivci oslaví deset let od svatby. Na rozdíl od něj Lucie Benešová přiznává, že si datum svatby dříve přesně pamatovala, ale dnes, po sedmnácti letech manželství s hercem Tomášem Matonohou, už si termínem tak jistá není.

Lucie Benešová: Manžel Matonoha je úplně bez práce! Má složité měsíce...

Video se připravuje ...

„Ale já měla vždy problém s čísly, pletou se mi i data narození dětí. Když je nejhůř, podívám se na prstýnek, tam je to vyryté,“ prozrazuje herečka drobný nedostatek. „Spíš mám v paměti nedávnou svatbu syna Luciána,“ směje se Lucie. Před kamerou už zažila spoustu svateb. Přesto tato ve Slunečné pro ni byla výjimečná v tom, že neoblékla žádné svatební šaty. „No, možná mě to trochu mrzí, ale pořád je to lepší než trávit den v té róbě. Takže to scenáristé vymysleli nakonec dobře,“ uvažuje Lucie Benešová.

Lucie Benešová: Karanténa naši rodinu stmelila! Ale posunula svatbu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.