Nekompromisní Benešová ze Slunečné: Přes tohle u ní »nejede vlak«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nekompromisní Benešová ze Slunečné: Přes tohle u ní »nejede vlak«!

Lucie Benešová
Lucie Benešová (Aha! Dana Kolářová)

Hvězda seriálu, který už nějakou dobu drtí konkurenční Ordinaci v růžové zahradě, podpořila nedávno spolu s dalšími herci azylový dům v Berouně, kde osobně navštívili matky samoživitelky, jímž předali potraviny v hodnotě desítek tisíc korun. Benešová pak prozradila, jak to je s jídlem u nich doma.

Podle webu Super.cz přiznala, že jestli něco nesnáší, tak je to plýtvání potravinami. Toho se důsledně drží i ve své domácnosti. „Vždy chci, aby se všechno jídlo, které uvařím, snědlo. Jsem na to doma docela pes. Nesnáším zbytky, a tak se snažím věci, které zůstanou, zužitkovat do dalšího jídla. Jeden den upeču kuře a druhý den ze zbylého udělám třeba rizoto. Když už něco zůstane a nejde to spotřebovat, máme zvířata a těm to dám. Taky sbíráme pečivo, sušíme ho a dáváme strejdovi, který je na venkově, anebo ho dáváme tomu, kdo to potřebuje,“ nastiňuje svůj postoj k tomu, jak zamezit zbytečnému vyhazování jídla.

Rozhovor s Lucií Benešovou zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.