Benešová s maminkou: Matka a dcera, nebo dvě sestry? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Benešová s maminkou: Matka a dcera, nebo dvě sestry?

Lucie Benešová
Lucie Benešová (FTV Prima)

Jestli má někdo štěstí na geny, je to jistojistě herečka Lucie Benešová (47). Jak se říká, jablko nepadlo daleko od stromu. Herečka se totiž ukázala ve společnosti s celou rodinou, a to včetně své maminky. Nutno dodat, že by se dalo chvíli spekulovat nad tím, zda se jedná o maminku a dceru, nebo sestry.

Jelikož celá rodina Lucie Benešové a Tomáše Matonohy (50) hraje v reklamě na novou aplikaci od OZP (Oborová zdravotní pojišťovna, pozn. red.), objevila se také v kompletní sestavě na společenské akci pořádané zmíněnou pojišťovnou. Hereckých zkušeností díky reklamě nabyli i potomci herců, jak informoval web Expres.cz.

Slováci se zlobí: Rytmus ve vězení s vrahem! A Matonohy problémy se srdcem

Video se připravuje ...

Na událost dorazila také maminka herečky, a je tak jasné, po kom herečka zdědila půvab a mladistvý vzhled. Obě dámy byly ozdobou akce, kterou si užívaly, a náležitě tak rozdávaly úsměvy na všechny strany. Nebýt odlišných šatů, těžko tyto blondýnky od sebe rozeznat!

Bydlení s Markétou Mayerovou: Lucie Benešová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ginkognito
29. 9. 2021 • 16:39

Jo, jo, někdy stačí málo, už začínám být alergická na ty šedesátnice sw dlouhými blond vlasy. Stačí mi ty mladé holky, z nichž 90 procent má dlouhé vlasy a prakticky jsou jen rozeznatelné podle tloušťky pr......e.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.