Galeje u Matonohy a Benešové? Přes tohle u nich »nejede vlak« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Galeje u Matonohy a Benešové? Přes tohle u nich »nejede vlak«

Lucie Benešová a Tomáš Mátonoha
Lucie Benešová a Tomáš Mátonoha (Profimedia)

Herecká dvojice spolu vychovává čtyři děti. Ale rozmazlující rodiče, kteří neumí stanovit limity, prý rozhodně nejsou. Naopak si údajně zakládají na tom, aby jejich děti věděly, jakou cenu peníze vlastně mají.

Finance se prý dětem snaží dávkovat. „Jsem zastáncem toho, aby děti co nejdříve pochopily, co peníze jsou a jak fungují,“ tvrdí Tomáš Matonoha. „Snažíme se, aby se děti co nejdříve naučily samy hospodařit, i když jim to nejde. Ale alespoň pak pochopí, že když si to utratí, nebudou to pak mít,“ vysvětluje jejich domácí strategii pro web Expres.cz s tím, že když něco potomci chtějí, musí pochopitelně také přiložit ruku k dílu. Zadarmo to není.

Lucie Benešová: Manžel Matonoha je úplně bez práce! Má složité měsíce...

Video se připravuje ...

 A za co utrácí sami Lucie s Tomášem? „Jako každá žena hrozně moc věcí potřebuji, takže to se týká věcí do domácnosti, něco na sebe, za dovolené, za cesty,“ směje se a její muž dodává: „Já nejvíce utrácím za cestování a volnočasové aktivity. Absolutně minimálně utrácím za oblečení nebo za jiné značkové kraviny,“ uzavřel téma moderátor a herec.

Bydlení s Markétou Mayerovou: Lucie Benešová

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.