Mraky nad vztahem Benešové a Matonohy: Milenec ve hře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mraky nad vztahem Benešové a Matonohy: Milenec ve hře?

Lucie Benešová při rodinné idylce se synem Štěpánem a manželem Tomášem Matonohou.
Lucie Benešová při rodinné idylce se synem Štěpánem a manželem Tomášem Matonohou. (pro Aha! – Lenka Hatašová, TV Nova)

Herečka Lucie Benešová (45) a její manžel Tomáš Matonoha (47) žijí v tzv. dvoukariérovém manželství. Jenže jak už to bývá, žena, pokud má u toho i děti, obvykle musí zvládat o dost víc. Jak píše magazín Můj kousek štěstí, z modelu, kdy Lucie točí a do toho se stará o domácnost a potomky, začíná být už vyčerpaná. Zatoužila z toho důvodu po rozptýlení?

Když se spolu seznámili, Matonoha Lucii učaroval. Byl prý velmi pozorný partner, čímž si u herečky okamžitě vybojoval „tisíc plusových bodů“. „Bavil mě, byl vtipný a v té době mě ještě vnímal…“ měla před časem říct Benešová o svém muži, jak píše uvedený časopis. Jenže po letech se prý leccos změnilo a tak nejspíš hvězda nového seriálu Slunečná propadá pocitům, že už patří tak trochu k domácímu inventáři.

Jenže vzhledem k tomu, že jí přece jen na Tomášovi záleží, dobře ví, že milostná avantýra by to nespravila. Místo toho se snaží brát svojí situaci s nadhledem: „Když mu to vyčítám, odpoví mi: Vždyť jsem ti už na první naší schůzce řekl, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají,“ vysvětluje herečka, jaký je manželům výmluvný argument, proč nechat domácí situaci v neměnném stavu.

 Na rozhovor s Lucií Benešovou se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
Uživatel_5401613
14. 5. 2020 • 18:26

pan Matonota ,umělec??, mi leze na nervy jak se naváží do prezidenta Zemana,nejsem zvědavá na jeho názory v zábavním pořadu, u mě klesá a není tím zajímavý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.