Benešová s Matonohou: Trápení s výchovou syna Filipa Blažka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Benešová s Matonohou: Trápení s výchovou syna Filipa Blažka!

Co by řekl otec Blažek na výchovu syna?
Co by řekl otec Blažek na výchovu syna? (Aha! – Maria Rušínová, Pavel Machan )

Čtyři děti a práce na plný úvazek! Tomáš Matonoha (43) a Lucie Benešová (40) patří mezi nejvytíženější páry českého showbyznysu. Věkové rozpětí jejich potomků je od 3 do 18 let a tak není divu, že nejstarší Lucián (18) a jeho sestra Sára (15) už chtějí mít vlastní program a víc času než rodiči a mladšími sourozenci chtějí trávit s kamarády.

Matonoha a Benešová spolu mají dvě děti – nejmladší Sáru (3) a syna Štěpána (8). Společně si také osvojili Sáru (15) a z předchozího manželství s Filipem Blažkem má Lucie nejstaršího syna Luciána (18).

A právě nejstarší syn má svojí hlavu. Před prázdninami minulého roku herečka řešila, že Luciána čeká reparát z matematiky, protože propadl. Zasáhnout musel i jeho otec Filip Blažek a srovnat ho trochu »do latě«. Jak nyní Benešová přiznává, výchova Tomáše Matonohy je poněkud benevolentní. Lucián už totiž několikrát přišel domů pozdě, ale tvrdší na něj musela být jeho matka.

„Myslím, že řádím víc já. Tomáš udělá výchovně tytyty, ale ta prudilka jsem já. Sára a Lucián mají toho za sebou docela dost. Nejsme takoví rodiče, kteří by je nepouštěli. Spíš si říkáme, důvěřuj - prověřuj. Protože není dobré držet je pod zámkem, pak vám ve dvaceti letech udělají věci, které doteď nestihli,“ říká herečka na stránkách iDnes.cz.



Přečtěte si
hejhej
9. 2. 2015 • 14:27

zwil: Tvé doporučení doporučuji Tobě

janova
9. 2. 2015 • 09:55

Chybička se jako obvykle vloudila, mladší se jmenuje Lara.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.