Hvězda Slunečné září štěstím! Veselka ve velkém stylu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Slunečné září štěstím! Veselka ve velkém stylu

Herci seriálu při tzv. první klapce.
Herci seriálu při tzv. první klapce. (FTV Prima)

Hvězda seriálu Slunečná Lucie Benešová (45) odpočítává dny do velkého dne. Její syn Luciána (23), kterého má s hercem Filipem Blažkem (46), který v primáckém seriálu též hraje, se bude ženit!

Ačkoliv herečky syn požádal svou partnerku o roku již před několika lety, svatba se uskuteční až letos. Do organizace veselky se zapojila celá rodině. „Svatba se blíží a adrenalin v mé krvi stoupá. Původně jsem si sice říkala, že nic plánovat nebudu, ale organizátorství mám přeci jen v krvi,“ řekla Benešová v rozhovoru pro iDnes.cz.

Lucie Benešová v seriálu Slunečná:

Video se připravuje ...

„Takže už jsem začala chystat různá svatební překvapení, do kterých hodlám zapojit celou rodinu. Jsme přeci jen herci a na svatbě bude pódium, takže se leckdo může dovtípit, o co asi půjde,“ svěřila se Benešová.

Hvězda seriálu Slunečná se na svou novou roli tchýně těší a budoucí manželku svého syna si nemůže vynachválit. „Moje budoucí snacha je skvělá, lepší jsem si nemohla přát,“ netají se herečka. Svatba dle Blesku proběhne v přírodě na louce. V podobném stylu ji ostatně měli i rodiče Luciána, ovšem ne spolu, ale s jinými partnery – Lucie s Matonohou a Filip Blažek zase s chotí Jolanou.

Na video s Lucií Benešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.