Benešová o trablech s Matonohou: Někdy je dobré mít blbnou pamět… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Benešová o trablech s Matonohou: Někdy je dobré mít blbnou pamět…

Lucie Benešová.
Lucie Benešová. (Dana Kolářová, archiv Blesku)

Herečka Lucie Benešová (45) s manželem Tomášem Matonohou (49) vychovávají čtyři děti a žádné skandály se kolem nich nikdy nevířily. Přesto ani jejich vztah není bez trhlinky, jenže herečka, která momentálně září ve Slunečné, to naštěstí bere s nadhledem.

S hercem, bavičem a moderátorem Tomášem Matonohou žije Lucie už 16 let. Svůj rodinný recept na stabilní vztah odtajnila pro časopis Můj svět. „Nesmíte nafukovat problémy a brát si věci osobně – ani ve vztahu, ani v přátelství. A někdy je dobré mít blbou paměť, to ne úplně pěkné vytěsnit, zapomenout a nevytahovat,“ vyjmenovala herečka osvědčené tipy pro zachování párové soudržnosti „Chlapi mají své nálady, jsou někdy na zabití, ale je dobré nezapomínat na pozitiva, která nám do života přinášejí. Navíc rozvést se umí každý, ale zůstat v manželství a čelit problémům, to už je vyšší dívčí,“ uvědomuje si Lucie.

Aby to šlo snáze, přihazuje ještě jednu radu. „Dospěla jsem k tomu, že je dobré nemít velká očekávání a nemalovat si vzdušné zámky. Růžové brýle fungují jen omezeně krátkou dobu, pak už vidíte jinak a nejde to donekonečna držet ve fázi zamilování. Ženy by také neměly očekávat, že muže někdy napadne něco samo od sebe. Nenapadne. O všechno si musíme říct,“ dodává k manželským trablům pro časopis Můj svět Benešová.

Na rozhovor s Lucií Benešovou se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
DWEI
13. 6. 2020 • 15:10

Lucie Benešová je hezká, milá, příjemná a určitě to není sranda zvládnout a ukočírovat tak velkou rodinu, své povolání, dům, zahradu..... Celé roky žijí s Tomášem Matonohou bez skandálů a bulváru

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.