Manželská krize Matonohy a Benešové: Lucie se musela stáhnout do ústraní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželská krize Matonohy a Benešové: Lucie se musela stáhnout do ústraní!

Tomáš Matonoha a Lucie Benešová
Tomáš Matonoha a Lucie Benešová (Mária Rušinová)

Tomáš Matonoha (47) a Lucie Benešová (44) tvoří bezpochyby jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Manželé na sebe nedají dopustit a vychovávají spolu čtyři krásné děti, avšak ne každé manželství je perfektní a čas od času se objeví nějaký nešvar. Své o tom ví i tato dvojice. Co se děje a zavřenými dveřmi této početné rodiny?

Hned po mateřské spěchala pohledná herečka do práce, aby toho nebylo na jejího manžela příliš. Uživit totiž takhle početnou rodinku dá pořádně zabrat. Časem se však Benešová stáhla do ústraní a upřednostnila rodinu před kariérou. Bylo tedy na manželovi, aby se po finanční stránce o rodinu postaral.

Matonoha se však do toho pusitl takovým způsobem, že jeho manželka vlastně už neví, jak manžel vypadá. Herec se kromě herectví věnuje také aktivně moderování a najednou se cítí velmi potřebný, což každému muži udělá radost. Konečně totiž může dokázat, že zvládne sám uživit celou rodinu.

A skutečně se mu to daří. Matonoha je momentálně doslova na roztrhání a jistě mu zájem o jeho osobu zvyšuje mužské sebevědomí, kdysi totiž on zastával roli ženy v domácnosti a musel se o děti starat, zatímco manželka se musela naopak pořádně otáčet, aby uživila rodinu.

 Lucie Benešová si postěžovala na Matonohu: Doma nic nedělá! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
5. 2. 2019 • 15:47

At Matonohovi redeji ihned nakope zadek, vcera bylo pozde !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.