Lucie Benešová (44): Další miminko do rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Benešová (44): Další miminko do rodiny!

Lucie Benešová možná bude brzy chovat další miminko
Lucie Benešová možná bude brzy chovat další miminko (Profimedia)

Herečka Lucie Benešová a herec Filip Blažek (45) se prý do roka mohou stát šťastnými prarodiči! Jejich syn Lucián (21) jim totiž oznámil, že s partnerkou pracují na prvním miminku. Početná rodina Benešové, která žije s Tomášem Matonohou, se tak opět rozroste.

Blonďatá herečka před jednadvaceti lety porodila syna, jehož otcem je herec Filip Blažek. Benešová měla Luciána poměrně brzy a jak je vidět, mladík jde ve stopách rodičů a sám chce být mladým tatínkem.

„Lucián s Anežkou jsou spolu od sedmnácti, teď je jim jednadvacet a už si o tom povídají. Říkám jim, že mají ještě čas, ale oni to tak prostě cítí. Když říkám Luciánovi: ,Co blázníš?‘, ptá se mě: ,Mami, v kolika letech jsi mě měla?‘ Říkám, že ve dvaadvaceti, a on na to: ,Tak prosím tě, nekomentuj,‘“ pověděla časopisu Sedmička Lucie. „Bylo nám tehdy 21 let, jejda, to bylo hodně brzo! Ale prostě to přišlo tak, jak mělo. Chtěla jsem dítě. Velmi intenzivně, bylo to chtěné,“ svěřila se partnerka herce a moderátora Tomáše Matonohy.

 Lucie Benešová o nejhorších Vánocích: Syn se začal dusit, musel do Motola!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 2. 2019 • 12:55

No fajn, Benešová nemusí mlžit.okud Lucián se slečnou mají svoje bydlení, on i ona dokončili školu a mají stálou prac. kariéru , pak ať rodí. Pokud se nechají podporovat, tak už aby si vzali s Matonohou úvazky navíc .Chudák Blažek - výživné se snad dá nárokovat až do 26 let, pokud se " dítě " řádně připravuje na zaměstnání

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.