Filip Blažek dostal nakládačku od kolegyně! Co provedl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Filip Blažek dostal nakládačku od kolegyně! Co provedl?

Filip Blažek
Filip Blažek (Foto FTV Prima)

Sice jako jediný manžel přežil výbuch jachty, ale je z něj otloukánek. Filip Blažek (45) coby seriálový Mirek dostane na budku od jedné majitelky velké německé firmy. Ta totiž nemá pochopení pro jeho šmeliny.

Herečka Jana Sováková (42), kterou diváci znají například ze seriálu Ohnivý kuře, si roli vychutnala. S Filipem se kdysi potkávali ve stejném sportovním klubu. „Jana dělala smíšené bojové sporty a já thajský box,“ řekl Aha! herec. Před kamerou ho ale Sováková jako starého známého nijak nešetřila. „Chvíli mě při tom pošťuchování přidržela za hlavu, což nebylo příjemné, ale nakonec mě pustila,“ popsal Blažek s jistou úlevou.

Při podobných akčních scénách prý zase tak úplně strach necítí, ale obavy přece jen trochu má. „Může nechtěně dojít k nějaké zlomenině nebo třeba vyhození ramena z kloubu. Jsou u toho i naši skvělí kaskadéři, kteří se snaží nám to vysvětlit tak, aby se nikomu nic nestalo, ale znáte to. V tom zápalu to chcete natočit dobře a můžete přestřelit,“ říká Filip. V neděli vysílá Prima teprve druhý seriálový díl a on už bude mít podruhé rozbitou pusu.

 Černé vdovy: Filip Blažek unikl smrti o vlásek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.