Osudová změna u Benešové: Ta se toho nebojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Osudová změna u Benešové: Ta se toho nebojí!

Lucie Benešová
Lucie Benešová (Profimedia)

Herečka a manželka Tomáše Matonohy (48) Lucie Benešová (44) dlouhou dobu nezavadila podle webu expres.cz o pořádnou nabídku na práci. Z toho důvodu se musela k obživě postavit trochu jinak. A přešla do úplně jiného oboru. Do čeho se vrhla?

Mnoho herců přiznává, že buď mají nabídek tolik, že je musí odmítat, nebo telefon s nabídkou pro změnu nezazvoní několik měsíců a dostavují se pak nepříjemné myšlenky co si počít dál. V podobné situaci se ocitla i Lucie Benešová. Jenže se rozhodla nefňukat a jednat, a otevřela si kavárnu.

„Není to ale nic velkého, je to divadelní kavárnička v Divadle Karla Hackera, kde máme otevřeno jen před představením a po něm, takže to není každodenní práce. Máme to spolu s dcerou Sárou a začíná nás to hodně bavit. Naobjednaly jsme si opravdu kvalitní vína, která možná lidi tolik neocení, ale my z toho máme radost,“ řekla herečka pro expres.cz.

A nová profese ji prý natolik nadchla, že přemýšlí, že si otevře klasickou kavárnu na plný úvazek. „Koukáme už po prostoru, který by byl blíže centru, než je ta naše divadelní kavárnička v Kobylisích. Zatím nad tím uvažujeme, ale nebránila bych se tomu,“ přiznala Lucie Benešová, která podotkla, že jen co se pracovně přesunula na jinou parketu, herecké nabídky začaly opět přicházet.

„Jako by si se mnou někdo nahoře hrál. Ale tak to většinou chodí. Když si rozjedete něco jiného, práce se v tom vašem oboru začne hrnout. Mě teď čeká natáčení dvou seriálů, a to naráz, takže to bude pořádný mazec,“ dodala se smíchem.

Na rozhovor s Lucií Benešovou se můžete podívat zde: 

 



Přečtěte si
jugpetr
31. 5. 2019 • 13:11

[[----Najítt nahe-zeeny ve vaší
oblasti na toto : da.gd/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.