Vše mohlo být jinak! Tohle by do Benešové řekl málokdo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vše mohlo být jinak! Tohle by do Benešové řekl málokdo

Lucie Benešová
Lucie Benešová (Archiv)

Ani pro Lucii Benešovou (47) nebylo herectví první volba. Herečka přiznala, že během studií měla ambice v oblasti lékařství. Co ji nakonec přimělo odchýlit se od původního plánu?

Její prvotní myšlenka budoucího povolání měla od herectví velmi daleko. Lucie Benešová byla totiž odmala přesvědčena, že se stane veterinářkou. Vždy byla ráda v přítomnosti zvířat a pomáhat jim považovala za hezké poslání. Jenomže jí do cesty přišla krutá realita v podobě náročných studií. A tak nakonec své rozhodnutí přehodnotila.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...

„Pak jsem na základce zjistila, že škola mě teda moc nebaví, takže jsem si našla tu herečku. Ale veterinářka byla na prvním místě a trvala dlouho, tak do čtvrtý, pátý třídy, ale pak jsem vzala to lehčí. Dařilo se mi na dramatickým kroužku, začala jsem chodit do komparzu, pak jsem někde měla tu menší roli a tu větší, a tak to samo sklouzlo k tomu herectví. Ta veterinářka ale byla na prvním místě,“ cituje herečku web ženy.iprima.cz. I tak ale herečka zvířátkům pomáhá, je-li to v jejích silách. Relativně nedávno například adoptovala pejska. 

Bydlení s Markétou Mayerovou: Lucie Benešová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.