Bendová versus Benešová: Souboj nadupaných dekoltů v novém seriálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bendová versus Benešová: Souboj nadupaných dekoltů v novém seriálu

Při svém vystoupení byla Lucie velmi soustředěná.
Při svém vystoupení byla Lucie velmi soustředěná. (Foto TV Nova)

Pánové, zbystřete! Lucie Benešová (46) s Alicí Bendovou (47) to rozjedou na plné pecky. Vnadné herečky dnes večer v seriálu Co ste hasiči vytasí své přednosti a rozhodně se bude na co dívat.

Dalo by se to nazvat jako souboj BB. Blonďatější z vnadných krásek předvede parádní spartakiádní vystoupení v upnutém body se stuhou v ruce a druhá napěchovaný dekolt v bikinách. Při tomto natáčení se nejeden kameraman musel zapotit.

Benešová na své taneční číslo, kterým svádí svého seriálového milence, poctivě trénovala. „Vygooglovala jsem si spartakiádní sestavy a pak kompilovala. Musím přiznat, že jsem spojila dohromady sestavu Poupata a cvičení se stuhou,“ popsala Lucie, kde brala inspiraci. „Poupata tehdy na Strahově cvičila bez stuhy, takže se tímto pamětníkům omlouváme. Když jsem to pak na hudbu Michala Davida rozbalila, jedno oko nezůstalo smíchy suché!“ dodala.

Lucie Benešová: Manžel Matonoha je úplně bez práce! Má složité měsíce...

Video se připravuje ...

Svými vnadami Alice pro změnu zamotala hlavu Vlastimilu Zavřelovi (66) a Pavlu Novému (72), kteří ji lehce šmírovali při opalovačce. „Špičkově zachovalá padesátka,“ okomentoval seriálový Hynek (Zavřel) postavu Bendové. Když si kráska přišla s pány vyřídit šmírování osobně, nevěděli, kam s očima a zakotvili na hereččině parádním dekoltu, který jsme mohli v celé kráse vidět ve filmu Báječná léta pod psa (1997). Jak se komické vystoupení povedlo a jak celá situace se šmírováním dopadla, uvidíte dnes ve 20.20 na Nově.

Úbytek diváků

První díl seriálu odstartoval parádní sledovaností 1,47 milionu diváků, starších 15 let a stal se i nejsledovanějším pořadem celého dne. Druhý díl opět pokořil magickou hranici a vidělo ho 1,09 milionu diváků. Minulý týden ovšem sledovanost klesla na 855 tisíc diváků, ale přesto se seriál stal lídrem pátečního večera.

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa co zhubl 14 kilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Redaktoeka
21. 3. 2022 • 13:02

Styl tohoto článku mne uráží. Nemyslím si, že jsou tyto herečky hloupé a není nutno posuzovat pouze obal. Nejedná se o zboží, ale o člověka.

Redaktoeka
21. 3. 2022 • 13:02

Styl tohoto článku mne uráží. Nemyslím si, že jsou tyto herečky hloupé a není nutno posuzovat pouze obal. Nejedná se o zboží, ale o člověka.

hillaarkaa
30. 7. 2021 • 13:53

Dekolty plné,ale mozkovny prázdné,hlavně ten babochlap

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.