Unikla domácí fotka Bendové! To je prdelka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Unikla domácí fotka Bendové! To je prdelka...

Fotka, která měla zůstat v Michalově mobilu, sklízí ovace
Fotka, která měla zůstat v Michalově mobilu, sklízí ovace (instagram.com)

Spoušť fotoaparátu mobilního telefonu je nemilosrdně rychlá a Michal Topol se občas královsky baví, když může svoji snoubenku Alici Bendovou (47) vyfotit, když to nečeká. Jenže pak se taky může stát, že fotka opustí soukromý prostor.

Fotografie pozadí Alice Bendové (47) obíhá svět. Vyběhaná prdelka ale měla původně zůstat v soukromí. „Tak přátelé, takhle mě vyfotil potají Michal Topol (on umí hodně potěšit), abych prý viděla co se mnou běhání dělá,“ vysvětlila Alice k fotce, která zachycuje celou postavu v plavkách a bez jakékoli cenzury, o čemž svědčí i rozsypané kecky v pozadí. 

Alice Bendová zhubla

Radikální proměna Bočanové: 10 kilo i vlasy dole! A dcera jí zneužila mobil

Video se připravuje ...

„Prý už nemám p**el jako buben od pračky,“ pochlubila se svou siluetou. Spokojená je ale jen z poloviny. „Chci to zlepšit, to je jasný, dneska mám v plánu 13 km, jestli mi neupadnou hnáty. Jo a taky se od léta dokopávám ke cvičení břicha. Tak od 1.října, noooo.,“ hýřila vtipem na sociálních sítích. 

Důvodem radikální změny je samozřejmě chystaná veselka, kde se chce Alice blýsknout v top formě. O podrobnostech se zatím nemluví, jisté je jen to, že bude na ostrově na pláži jen za přítomnosti svědků.

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
yokky
12. 10. 2021 • 17:42

A ten nos 😁😁😁😁­😁😁😁🐐🐐🐐­🐐🐔🐔🐔🐔🤣­🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.