Bendová na Kanárech: Objevila ztracený pas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bendová na Kanárech: Objevila ztracený pas!

Alice Bendová
Alice Bendová (instagram: Alice Bendová)

Zasloužený odpočinek si pořádnými doušky vychutnává Alice Bendová (48) na kanárském ostrově Tenerife, kde vlastní apartmán. Slunečné počasí přímo vybízí k lenošení na pláži a na jedné takové se herečka nechala zvěčnit a předvedla vosí pas, který se dle jejích slov zničehonic objevil...

Postavu má stále výstavní. Její křivky jsou snem nejedné ženy, muži z nich přímo šílí. Teď jí ale správná póza vykouzlila i útlý pas. „Nevím, jak jsem to udělala, ale asi díky sedátku z písku se mi jakoby zúžil pas,“ podivovala se sama Alice, když viděla svou štíhlou siluetu na pláži.

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video se připravuje ...

„Jinak ze strany mám »pasisko «. To je to slaný máslíčko s houstičkami a salámem,“ dodala Bendová s tím, že nějaký ten menší – jak sama říká – špíček lásky přece jen na těle má. To ovšem při pohledu na její dekolt v plavkách nikoho nezajímá. Nejeden muž by si rád dal s Alicí siestu na terase apartmánu, kde herečka chytá bronz, když jsou kanárské pláže plné.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.