Bendová má tělo pevné jako skála: Neustále na sobě maká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bendová má tělo pevné jako skála: Neustále na sobě maká!

Alice Bendová se už viděla na Kanárech a zase nic
Alice Bendová se už viděla na Kanárech a zase nic (instagram.com)

I když sexy herečka Alice Bendová (48) před několika dny oslavila osmačtyřicáté narozeniny, rozhodně na to nevypadá. Její luxusně vypracovanou postavu by jí mohla závidět i kdejaká dvacítka. Alice svoje křivky ale rozhodně nemá zadarmo.

Mezi naše největší sexbomby se bezpochyby řadí i herečka s uhrančivým pohledem, Alice Bendová (48). Ta byla vždy hojně obsazovaná především do rolí záporných žen. Zahrála si nespočet milenek, mrch a potvor, a před kamerou jsme ji také hned několikrát mohli vidět nahou. I když teď už se během natáčení téměř nesvléká, rozhodně by se neměla za co stydět, ba naopak.

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video se připravuje ...

Bendová na sobě už pár let tvrdě dře. Snaží se držet stravu, cvičí, a nedávno do svého repertoáru přidala i vytrvalostní běh. „Dala jsem se na běhání. Běhám intenzivně, často a ráda,“ prozradila herečka webu Super.cz. Není proto divu, že se pyšní tak výstavní postavou. Do aktivního a zdravého životního stylu zapojila i svého snoubence Michala Topola (36). I on shodil hned několik kilogramů, a vypadá to, že z těchto dvou bude povedený fitness páreček.

Zpěvačka Elis Mraz hubne: 20 kilo za půl roku! Co jí pomohlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.