Zpěvačka Adele: 45 kilo mě zbavilo úzkosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka Adele po pěti letech dala rozhovor: 45 kilo mě zbavilo úzkosti!

Překrásná Adele ve Vogue
Překrásná Adele ve Vogue (Instagram Vogue, archiv)

Zpěvačka Adele (33) je v kurzu a jako první světová celebrita v historii se objevila na listopadové obálce jak americké, tak britské verze Vogue. Rozhovor poskytla poprvé po pěti letech zarytého mlčení, podle všeho jako přezvěst nového alba.

V povídání samozřejmě ponejvíce řeší, jak zásadně v mezičase překopala celý svůj život. Rozvedla se, z kypré boubelky se vymakala na štíhlou sexbombu a snad i díky tomu už hoří novou láskou, randí s agentem Richem Paulem (39), jenž vyjednává miliardové kontrakty těm největším hvězdám sportovního světa. Ženy ale stejně nejvíc zajímá, jak dokázala shodit závratných 45 kilogramů.

„Bylo to kvůli úzkostem. Díky cvičení jsem se cítila lépe,“ vysvětluje Adele v rozhovoru. „Nikdy nešlo v první řadě o hubnutí, ale vždy o to, abych se stala silnou a abych věnovala sama sobě každý den nějaký ten čas bez telefonu.“ Dnes je prý na pohybu a fyzické námaze zcela závislá. „Cvičím dvakrát nebo třikrát denně,“ dodala zpěvačka.

Adele - Hello

Božská...?

Adele už její nový vzhled pochválila kvanta kolegyň. „Božská!“ vysekla jí poklonu Kris Jennerová, matka slavných sester Kardashianových a Jennerových. Najdou se však i opačné hlasy. Ty se Adele snaží neřešit, byť zabolí. „Jsem z nich k…a zklamaná!“ Chápu ale, že jsou v šoku. Moje tělo bylo objektem zájmu všech po celou mou kariéru. A je to tady zase, i když jsem zhubla.“

Adele Carpool Karaoke



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.