Nový objev zpěvačky Adele: Seznámila je Lady Gaga! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nový objev zpěvačky Adele: Seznámila je Lady Gaga!

Adele a Bradley Cooper spolu údajně chodí
Adele a Bradley Cooper spolu údajně chodí (archiv)

Hvězda zpěvačky Adele (33) i nadále stoupá. Ačkoli si již prošla rozvodem, podařilo se jí zhubnout 45 kilo, fanouškům slíbila nové album a údajně je na obzoru i nová láska!

Ku příležitosti svých třiatřicátých narozenin se Adele po nějaké době opět ozvala svým fanouškům a na sociálních sítích zveřejnila několik fotografií. Zpěvačka po rozvodu s obchodníkem Simonem Koneckim prošla razantní proměnou a nyní chce opět myslet i na své věrné hudební fanoušky, kterým chystá nové album.

Adele Carpool Karaoke

Na milostný život nicméně nezanevřela. Jejím novým objevem má navíc být úspěšný hollywoodský herec Bradley Cooper (46)! Ten se v roce 2019 rozešel s modelkou Irinou Shaykovou (35). Za rozchodem měla stát zpěvačka a herečka Lady Gaga (35), jež s Bradleym hrála v úspěšném filmu Zrodila se hvězda.

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech.

Video se připravuje ...

Nakonec to ale měla být Lady Gaga, která Bradleyho s Adele seznámila. Jak uvedl web eXtra.cz, oba si prošli náročným rozchodem a právě toto náročné období mělo ty dva stmelit! Zatím však není nic oficiální a jedná se tak o pouhé spekulace. Adele již v minulosti byla spojovaná s hollywoodským fešákem Bradem Pittem (57). Nakonec se ale jednalo o mediální výmysl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.