Nechutné přiznání Adele: Dárek od Céline Dion za všechny prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nechutné přiznání Adele: Dárek od Céline Dion za všechny prachy!

Adele ukázala, jak v LA bydlí.
Adele ukázala, jak v LA bydlí. (YouTube / Vogue)

V rámci propagace svého nového alba, které již tradičně nese číselný název, tentokrát „30“, poskytuje Adele (33) v poslední době spoustu rozhovorů. Jeden z těch významnějších pro Vogue proběhl u zpěvačky doma a lidé se dozvěděli to, co by je zřejmě nikdy nenapadlo!

Kdo už se zvládl vzpamatovat z neuvěřitelné proměny britské pěvecké hvězdy, toho Adele opět překvapila. Módní bible Vogue zveřejnila na YouTube svůj populární koncept videí, v nichž redaktor pokládá přesně 73 otázek určité vlivné tváři. Tentokrát los padl na Adele, která s novým albem slaví velký úspěch, a je proto v hledáčku mnoha médií. Během tohoto rozhovoru pozvala štáb přímo k sobě domů.

Přestože pochází z Anglie, žije nyní v Los Angeles. Klasický styl anglického venkova si ale s sebou přivezla. Jak napsal web eXtra.cz, dům by měl mít hodnotu neuvěřitelných 200 milionů korun. Přesto se v něm nachází jedna věc, která je pro Adele nevyčíslitelná. Nejedná se ani o šperk, ani o historickou cennost, ačkoli i tak lze tento předmět nazvat...

Adele Carpool Karaoke

Jde totiž o použitou žvýkačku zpěvačky Céline Dion (53), kterou si její britská kolegyně dokonce zarámovala! Jak v rozhovoru pro Vogue prozradila, žvýkačku získala od moderátora Jamese Cordena (43). Ten se Céline dříve natáčel, a jelikož věděl, že je Adele její velkou fanynkou, neváhal o tuto sladkou pochoutku zpěvačku požádat. Adele tento dárek vnímá jako svou nejcennější věc, kterou vlastní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.