Lenka Filipová: Bolest kvůli zákeřné chorobě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lenka Filipová: Bolest kvůli zákeřné chorobě

Lenka Filipová
Lenka Filipová (Alexandr Malachovský)

„Když nás viděla dcera, říkala: „Vy jste úplně stejné ženské". Pořád jsme brebentily, gestikulovaly. Takové dva ohňostroje proti sobě,“ popsala Lenka Filipová (69) setkání se Céline Dionovou (55). O to víc ji zasáhla zpráva o zničující nemoci zahraniční kolegyně.

„Je přírodní úkaz, má rozsah a úžasnou barvu hlasu," složila hold Filipová slavné kolegyni v pořadu Moje místa. Když se pak Lenka dozvěděla, že Céline Dionová trpí autoimunitní pohybovou poruchou ničící centrální nervový systém, smutně prohlásila: „Teď jsem velmi bolestivě nesla zprávu o její nemoci. Moc jí držím palce!“ 

Lenny o mamince Lence Filipové: Je to můj idol, neohlíží se na věk a tvoří!

Video se připravuje ...

„Nedávno mi zjistili SPS, který postihuje tak jednoho z milionu. Stále to onemocnění studujeme, ale už víme, že způsobovalo všechny ty křeče, kterými jsem v poslední době trpěla,“ okomentovala zákeřnou chorobu sama Dionová v médiích podle webu Super.cz.

Zpověď Lenky Filipové: O vážné nemoci a zradě manžela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.