Nešťastná Céline Dionová (54): Nevyléčitelná nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nešťastná Céline Dionová (54): Nevyléčitelná nemoc!

Céline Dion oznámila, že trpí vážnou nevyléčitelnou nemocí.
Céline Dion oznámila, že trpí vážnou nevyléčitelnou nemocí. (Instagram)

Dře do úmoru, má hlas jako anděl a svými hity vydělala majlant. V soukromém životě ale Céline Dionovou (54) stíhá tragédie za tragédií. Nejnověji kanadská zpěvačka oznámila, že jí byla diagnostikována nevyléčitelná neurologická nemoc, která ji postupně mění v živou sochu!

Během života čelila zpěvačka »titanikového« hitu My Heart Will Go On sérii srdcervoucích ran. Už v roce 1993 jí doslova v náručí zemřela milovaná neteř (†16). Jen tři roky poté utrpěla ještě větší ránu. V lednu 2016 po dlouhém boji s rakovinou odešel její manžel a manažer Rene Angelil (†73), se kterým žila 22 let, a o pouhé dva dny později zemřel na tuto zákeřnou nemoc i její bratr! Desítky let bojovala se zdravotními problémy a v roce 2012 dokonce téměř ztratila schopnost zpívat.

Hlas lásky: Přichází film inspirovaný životem Céline Dion!

Video se připravuje ...

Lidská socha

Nyní Céline na svém Instagramu oznámila, že jí byla diagnostikována nevyléčitelná neurologická nemoc. Jedná se o tzv. Stiff-Person Syndrome (SPS), tedy syndrom ztuhlé osoby, který ovlivňuje pohyblivost a pacienty pomalu mění v »lidské sochy«. Právě tato choroba stojí za zrušením jejího evropského turné, jehož součástí měl být 24. února koncert v Praze.

Céline Dion pro Vogue

Video se připravuje ...

„Už dlouho se potýkám se zdravotními problémy. Bylo pro mě opravdu těžké tomu čelit a otevřeně promluvit o všem, čím si procházím…“ začala Céline nejprve ze široka, než se dostala k přiznání vzácné a nevyléčitelné poruchy postihující jednoho z milionu lidí. „Pořád se o tomto vzácném jevu učíme, ale už víme, že právě to je příčina křečí, kterými jsem trpěla,“ uvedla.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.