Hledá se hvězda! Dvojník Bradleyho Coopera kradl nářadí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hledá se hvězda! Dvojník Bradleyho Coopera kradl nářadí

Bradley Cooper
Bradley Cooper (profimedia.cz)

Má herec Bradley Cooper (47) za dvojníka pěkného vejlupka, nebo se nebojí jít při psychologické přípravě na roli hodně přes čáru?

„Tento neznámý muž bílé pleti zcizil rotační laser z prodejny Home Depot v McDonough,“ žádala policie státu Georgia o pomoc s identifikací a přidala dvě fotky z kamery hobby marketu zachycující muže nápadně podobného protagonistovi oscarového filmu Zrodila se hvězda (8 nominací, 1 soška za filmový song).

Lady Gaga na British Academy Film Awards v Londýně

Video se připravuje ...

„To už je asi fakt zle, když i Bradley Cooper musí krást!“ komentovala na Facebooku jedna z uživatelek. „Zkusil to jako Winona Ryderová,“ připomněl jiný komentář incident z roku 2001. Tehdy herečka v luxusním obchodě nakradla zboží za víc než 130 tisíc korun a ochrance tvrdila, že se tím připravuje na roli! V podobném duchu sdělení o policie okomentovalo 500 lidí, přinesl však někdo užitečnou informaci?

Clint Eastwood slaví 92 let! Jaký byl jeho život a kariéra?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.