Drahokoupil jako Lady Gaga: Všechny dostal do kolen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drahokoupil jako Lady Gaga: Všechny dostal do kolen!

Vojtu Drahokoupila v Tváří mučí zuby
Vojtu Drahokoupila v Tváří mučí zuby (Foto TV Nova)

Přišel, viděl, zvítězil! Vypadal sice jako strážný anděl, ale svým výkonem rozsekal Vojtěch Drahokoupil (25) ve včerejší Tváři všechny přítomné a proměna v Lady Gagu mu vynesla jasné vítězství.

Příběh jako z amerického filmu... Do show se Vojta vrátil po 14 dnech, kdy byl nemocný, a prodělaný covid-19 se na něm rozhodně nepodepsal, spíš naopak. Excelentně zazpívanou písní Your Song okouzlil porotu, ale i své soupeře.

Strážný anděl

„Sestoupil z nebes,“ pronesl před vstupem na pódium porotce Jakub Kohák(46). „Takhle vypadá strážný anděl mnoha třináctiletých holek u nás v republice,“ doplnila od porotcovského pultíku Eva Burešová (27).

Užil si to

Proměna ve zpěvačku s neuvěřitelným hlasovým projevem a výjimečně i střízlivým kostýmem Drahokoupila nadchla. „Tuhle proměnu jsem si zatím užil úplně nejvíce a myslím si, že to bude i vidět. Jsem nadšený, že budu zpívat písničku, kterou mám rád a kterou zpívá Lady Gaga,“ řekl před vystoupením Vojta a měl pravdu.

Rozhodli soupeři

Porotci se ve včerejším díle tak trochu zbavili odpovědnosti za celkového vítěze a všechny soutěžící obodovali stejně deseti body. Rozhodly tak hlasy, kteří si dávají účinkující mezi sebou a benjamínek Drahokoupil jasně vyhrál i u svých kolegů.

Vojta Drahokoupil a jeho staronová láska Kristýna: Rozcházeli jsme se s horkou hlavou!

Video se připravuje ...

Strašně dobrý

To ovšem ještě netušili, že je Vojtův výkon vystřelí na nohy. „Lady Gaga při tomto živém vystoupení dvakrát fest ujede a jednou brutálně, a ty jsi to celé zazpíval správně, bylo to strašně dobrý,“ sedl si obrazně na zadek i zpěvák Janek Ledecký (58), který v minulých řadách patřil k obávaným porotcům. Devátý díl Tváře sledujte 16. 5. od 20.20 na Nově.

Vojta Drahokoupil: V divadlech už to nikdy nebude jako dřív...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
10. 5. 2021 • 12:39

Ten kluk se najednou objevil a našel si u diváků sympatie. Líbí se mi a fandím mu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.