Marie Drahokoupilová (75): Mám přítele a je velmi známý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marie Drahokoupilová (75): Mám přítele a je velmi známý!

Herečce by její věk nikdo nehádal.
Herečce by její věk nikdo nehádal. (Foto: Herminapress.cz, ara)

Patřila k nejkrásnějším herečkám své doby, dokonce se jí přezdívalo česká Sophia Loren. Ani v 75 letech Marie Drahokoupilová neztrácí na šarmu. Po dlouhé době se objevila ve společnosti a všechny překvapila svou vitalitou. Velký podíl na tom mají nejen kamarádky, ale také přítel.

Česko okouzlila svou krásou ve filmu Flirt se slečnou Stříbrnou z roku 1969. Naposledy její hlas zazněl před pěti lety v seriálu Život je ples. „Ve filmu bych si ještě zahrála, ale v divadle ne. Na to už nemám síly, ani zkušenosti,“ usmívá se Marie, kterou přátelé oslovují Madlo.

Právě oni jsou pro herečku hnacím motorem. „Víte, já žiju sama. Ale mám okolo sebe hodně fajn lidí, se kterými trávím čas. Mám i přítele, ale nežijeme spolu. Je to hodně známé jméno, ale nechám si ho pro sebe. Není to herec, ani lékař, kterého bych ve svém věku uvítala,“ usmívá se Drahokoupilová. V minulosti byl jejím partnerem např. spisovatel Pavel Kohout (88) nebo sexuolog Miroslav Plzák (†85). Dieta? Nevařit!
Bývalá filmová hvězda si v důchodovém věku udržuje štíhlou postavu. „To nejsou žádné diety, ale já nevařím, protože mě to pro samotnou nebaví. Jinak mám ráda velmi lehká jídla, převážně z francouzské kuchyně,“ prozrazuje Marie Drahokoupilová, která s kamarádkou dorazila na představení kolekce pěti nutričních výrobků bývalé české modelky žijící v Anglii Gabriely Peacock.

Podívejte se, jak vypadá česká Sofia Loren Marie Drahokoupilová dnes:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
7. 4. 2017 • 06:01

Bello zijte dal virtualem !! 23.00 h , diskutuje o MD Clanek slabota ,MD= jogurt po zarucni lhute a koketerie "mam velmi znameho pritele" u dospeleho je infantilni

-bello-
6. 4. 2017 • 23:00

bursik Nevíš , co mluvíš. Řekla bych, že kecáš kraviny! Drahokoupilová se nepodbízí a vůůbec, tohle nedává smysl ! ! Kristepane jdi a podívej se , co se dělalo za filmy v 65. a jaké hry se dávaly ( jejich úroveň by dnes kapacitně nepobralo 90 % generace Y ) a co cooperovala ČT o slovenských podělcích v TV. Srágory horší než nejhorší , co se produkují hlavně teď se ti líbí?Fakt ? Já si dokážu vygůglovat tu dobu, tak to udělej taky a pak se ozvi, nebo mlč !

bursik
6. 4. 2017 • 14:26

vcera v blesku,dnes v Aha to se nadreli pisalkove A nekdo spravne z diskutujicich napsal ze primer Loren nesedi ! Osobne je to dle Meho nazoru clanek na objednavku zaplacen prateli pi.Drahokoupilove ,aby mela radost ze neupadla v zapomneni. Kurs Francouzstiny v roce 65 byl v CT velmi zajimavy tak i pritelkyne Simako o Japonsku Zrejme doslo k osviceni vedeni v televizi,nebot se zilo jen slevaci,traktoristkami a viteznym unorem VRSR do nekonecna Pak uspechy v SSSR a osvobozeni i partyzani. Krasny zivot na urovni v komunismu ,jako deti jsme si uzily fronty na uplne vsechno !!!

antonuis.j
6. 4. 2017 • 13:24

Jen havrana2 vynechala.... Ubožáčku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.