Pevně rozhodnutá Bebarová: Touhle cestou se vydávat nechci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pevně rozhodnutá Bebarová: Touhle cestou se vydávat nechci!

Tereza Bebarová pohubla i v oblasti dekoltu
Tereza Bebarová pohubla i v oblasti dekoltu (Instagram)

Bývalá hvězda seriálu Ulice Tereza Bebarová (46) se řadí mezi ty ženy, které se rukám plastických chirurgů spíše vyhýbají. Proto, když byla nespokojená se svou postavou, začala na sobě makat a výsledky se dostavily. Teď je její neskutečná proměna inspirací pro další ženy, které mají stejný cíl.

Sympatická herečka Tereza Bebarová nedávno na svém instagramovém profilu sdílela dvě fotky, které vyvolaly poprask, ovšem v dobrém slova smyslu. „Tyhle fotky dělí necelý rok. Vrátila jsem se na svoji původní váhu, kterou jsem měla před dětma, a cítím se takhle fajn,“ napsala herečka ke svým snímkům na sociálních sítích. Ta svou postavu vyformovala nejen cvičením, ale celkově zdravým životním stylem. Jako bonus přidala i otužování.

Zpěvačka Elis Mraz hubne: 20 kilo za půl roku! Co jí pomohlo?

Video se připravuje ...

Ve svém „novém těle“ se cítí skvěle a sebevědomě, což předtím úplně říct nemohla. Dříve o sobě totiž i Bebarová pochybovala, a častá sebekritika si vybírala svou daň. „V minulosti jsem některé části svého těla nepovažovala za úplně repre – velký nos, žádná prsa… Pravda, dneska existujou různá řešení (silikon, plastika nosu atd.), která jsou sice fotogenická pro instáč, ale já se touhle cestou vydávat nechci,“ dodala k fotkám sama herečka, která není fanynkou plastických úprav.

Teď je Tereza inspirací nejen pro mraky svých fanynek na Insagramu, ale celkově pro všechny ženy, které třeba pracují na své vlastní proměně. Herečka jim ukázala, že to jde, a už to je jistá forma motivace. Její sledující ji na oplátku zásobují pochvalnými komentáři.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.