Utajená profese Matonohy: 3 měsíce na patologii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Utajená profese Matonohy: 3 měsíce na patologii!

Se založenýma rukama Tomáš rozhodně nesedí...
Se založenýma rukama Tomáš rozhodně nesedí... (Foto Facebook.com, ara)

Než se člověk dostane ke své vysněné profesi, chvíli to trvá a mnohdy musí dělat i to, co nevypadá zcela perspektivně. Své o tom ví i herec Tomáš Matonoha (51), který své studentské roky strávil na patologii!

První pracovní zkušenosti nejsou zrovna k chlubení, herec a moderátor Tomáš Matonoha by mohl vyprávět. I když se může zdát, že práce na patologii vzbuzuje vzhledem k prostředí spoustu emocí, spíše těch negativních, zkušenosti hvězdy sitcomu Comeback jsou zcela odlišné.

Slováci se zlobí: Rytmus ve vězení s vrahem! A Matonohy problémy se srdcem

Video se připravuje ...

„Byl jsem tři měsíce na patologii, ale v životě jsem neviděl mrtvolu. Dřív všechno trvalo dlouho, se vším bylo obrovské zpoždění. Na tom pracovišti už mi vznikl pracovní úvazek, ale ještě nebylo v provozu. Primář říkal, že se uvidí, ale když se to nebude dlouho otvírat, šoupnou mě jinam. Tak jsem byl tři měsíce na patologii, kde jsem pomalu nic nedělal,“ zavzpomínal herec v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Užitek měl z první pracovní pozice až během sametové revoluce, nikoli však pro svou pracovní náplň, spíše naopak. „Bylo strašné chodit do práce, navíc na patologii, a nic nedělat. Zachránila mě až sametová revoluce. Díky tomu, že jsme tam nikdo nic nedělali, se tam založila buňka Občanského fóra a já jsem dělal spojku. A pak mě po třech měsících, kdy si všimli, že opravdu nedělám nic, šoupli na operační sál. Tam jsem jako sanitář vozil už živé pacienty,“ vysvětlil Tomáš Matonoha.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.